Auto vesti

 • Evropa sprema plan za električnu revoluciju

  By Marko Petković on 21. маја 2018.
  Evropski Savet je najavio novi plan za proizvodnju baterija, koji namerava da se uhvati u koštac sa nemogućnošću članica EU da masovno proizvode baterije za električna vozila.
 • Brabham BT62 – Superautomobil oživljava poznato ime

  By Marko Petković on 7. маја 2018.
  Ne želimo da zvučimo senzacionalistički o dolasku novog hiperautomobila sa neverovatnim performansama, ali deluje kao da dolaze sa svih strana u poslednje vreme. Poslednji u nizu oživljava poznato trkačko ime: upoznajte Brabham automotive BT62.   Šta se očekuje? BT62 ima postavljen agregat u centralnom delu vozila, 5.4 litarski V8 sa prirodnim usisnicima koji proizvodi 700 KS. Imajući u vidu da […]
 • Najluksuzniji Volvo do sad – S90 Ambience

  By Marko Petković on 24. априла 2018.
  Unapređeni sistem ozvučenja, prilagođen parfem i specijalni vizuelni efekti u enterijeru dodaci su posebne edicije Volvo S90 Ambience koncepta predstavljene pre sajma u Pekingu. Evo i kako izgleda.
 • Škoda predstavila najjači Superb do sada

  By Marko Petković on 10. априла 2018.
  Češki proizvođač automobila - Škoda oplemenila je opremu svih modela, osim osnovnog Superb S, dok je istovremeno predstavljena nova sportska verzija. Pogledajte koje su izmene.
 • Ovako izgleda najbrži traktor na svetu! (FOTO)

  By Marko Petković on 26. марта 2018.
  Pogledajte kako izgleda kada traktor juri 130 km/č, i to za volanom misterioznog vozača Top Gira - Stiga.
 • Ovaj automobil će ići brže od 500 km na sat i izgleda kao metak

  By Marko Petković on 12. марта 2018.
  Upoznajte Corbellati Missile, najnoviju kreaciju koja dolazi iz Italije. Izgleda kao metak, ima 1800 KS i predviđa se da će moći da ide brže od 500 kilometara na sat. Pročitajte detalje.
 • Geely kupio udeo od 10% vlasništva Mercedesa

  By Marko Petković on 26. фебруара 2018.
  Vlasnik kompanije Volvo, kineska kompanija Geely postala je vlasnik sa najvećim udelom kompanije Daimler - vlasnika Mercedesa. Pročitajte više o ovom poslu i šta obe strane mogu da očekuju.
 • SUV sa Ferari motorom – Maserati Levante GTS

  By Marko Petković on 12. фебруара 2018.
  Vreli Maserati Levante GTS će biti spreman za javnost kasnije u toku godine, a krasiće ga motor iz Ferarija, 3.8 turbo V8 agregat. Pročitajte nešto više.
 • Novi Lamborghini će biti hibrid

  By Marko Petković on 29. јануара 2018.
  Italijanski proizvođač luksuznih sportskih automobila - Lamborghini, će u potpunosti usvojiti hibridnu tehnologiju u svom narednom modelu perjanice brenda. Naslednik Aventadora će stići početkom 2020-ih. Evo šta znamo.
 • Najtraženiji auto delovi za automobile u Srbiji

  By Marko Petković on 18. јануара 2018.
  Dobro znamo da se u Srbiji voze automobili koji su u proseku stariji od 15 godina. Kako bi i dalje mogli da vozimo automobile koji su odavno prestali da se proizvode, neophodno je da auto delovi budu lako dostupni. Kakva je tražnja za auto delovima kod nas? Pogledajte koji su najtraženiji auto delovi za automobile u Srbiji.