Volkswagen najavio uvođenje funkcionalnijeg enterijera u sva buduća vozila

Izvršni direktor Volkswagen-a Tomas Šefer priznaje negativan uticaj široko kritikovanih kontrola osetljivih na dodir u njihovim automobilima modela Tiguan, navodeći da su one „definitivno napravile veliku štetu“. Kao rezultat toga, on se obavezao da će uvesti jednostavnije i funkcionalnije enterijere u sva buduća Volkswagen vozila.

Model Volkswagen Tiguan od pozadi

Šta je u enterijeru promenjeno? 

Pred period lansiranja nove generacije Volkswagen Tiguan-a, Šefer je naglasio redizajniranu kabinu kao jasan pokazatelj njihovih namera za buduće modele. Tiguan sada nudi veće informativno-zabavne ekrane osetljive na dodir i smanjen broj fizičkih kontrola. 

Elementi kao što su neosvetljeni klizači za kontrolu klime i haptička dugmad na volanu, koji su dobili značajne kritike, su uklonjeni. Pored toga, novi rotacioni kontroler je instaliran na centralnoj konzoli za lak pristup režimu vožnje i podešavanjima jačine zvuka.

Cilj izvršnog direktora Volkswagen-a

Šeferov cilj je da odgovori na zabrinutost kupaca i poboljša upotrebljivost Volkswagen automobila

On priznaje da su nekonvencionalni unutrašnji aranžmani koje je uveo njegov prethodnik izazvali frustraciju među kupcima. Da bi to ispravio, Volkswagen je preuzeo sistematski pristup, identifikujući najvažnije funkcije sa kojima kupci obično komuniciraju dok koriste vozilo. 

Oni su kategorisali i dali prioritet ovim funkcijama, određujući koje treba da budu dodeljene dugmadima, a koje treba da budu na ekranu, na osnovu intuitivnog dometa i važnosti. Estetika komandi je takođe uzeta u obzir, uz preferenciju za manje dugmadi visokog kvaliteta koja nude prijatno taktilno iskustvo, slično dugmadima u kabini aviona.

Doslednost u Volkswagen liniji automobila 

Proces razvoja uključivao je namenski tim koji je intenzivno radio na analizi i optimizaciji unutrašnjeg rasporeda. Štaviše, Šefer naglašava važnost doslednosti u Volkswagen liniji

Kada se postigne optimalna formula za raspored kabine, oni imaju za cilj da je održe na različitim modelima. Umesto da uvode drastične promene sa svakim novim modelom, oni žele da očuvaju intuitivno poznavanje po kojem su Volksvagen automobili, poznati.

Razmatrate mogućnost prodaje starog automobila kako biste nabavili novi model brenda Volkswagen? 

Ako imate želju da prodate stari automobil i kupite neki od novih modela brenda Volkswagen – naša agencija za otkup automobila može biti pravo rešenje za vas! 

Nudimo odlične cene otkupa, uz besplatnu procenu vrednosti automobila. Potrebno je samo da nas kontaktirate putem onlajn forme ili broja telefona, a mi ćemo se potruditi da vas uverimo u kvalitet našeg rada.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem