Otkup skutera

Otkup skutera je jedna od naših osnovnih usluga pored standardnih otkupa vozila. Mnoge naše zadovoljne mušterije su nas zvale sa stidljivim upitom o tome da li vršimo otkup skutera, ne znajući da se mi tom delatnošću otkupa bavimo više od 10 godina. Upravo zato znamo da procenimo pravo stanje skutera ali i da ponudimo fer cenu za otkup skutera koji nam vi ponudite.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup skutera Srbija, Beograd i otkup polovnih skutera svugde

Evo zašto treba da nas pozovete za otkup skutera

Najpre bi bilo u redu reći da vršimo otkup skutera u svim delovima Srbije. Tu spadaju Beograd, Novi Sad, Čačak, Pančevo, Kraljevo i sve druge regije Srbije pošto pokrivamo područje cele teritorije. Nije važno u kom gradu ste vozili svoj skuter, kao ni to da li ste ga vozili po savršenim putevima, ili ste ga vozili po šljunku i makadamu, te je možda u pitanju oštećen skuter. Mi otkupljujemo sve vrste skutera i drugih vozila na dva točka.

  • Nije važno godište skutera
  • Nije važno stanje skutera
  • Otkupljujemo sve marke i proizvođače skutera (japanski skuteri, italijanski skuteri…)
  • Nudimo najbolje cene za otkup skutera
  • Dolazimo po skuter lično uz naš šlep
  • Isplata novca odmah u kešu za polovni skuter je garantovana!

Šta je potrebno da biste nam prodali polovni skuter?

Vaše je samo da nas nazovete i kažete o kom modelu, kilometraži i kubikaži skutera se radi i mi odmah iznosimo ponudu. Čak nije neophodna ni slika, mi ćemo Vam verovati na reč o stanju skutera, ali ako se dogovaramo oko tačne cene ili smatrate da je potrebno da Vam platimo više od cene polovnih skutera koje inače izdvajamo prema Vašem opisu, možemo se naći uživo ili nam možete poslati i fotografiju.

Skuteri su kao mala prevozna sredstva korisni za svakodnevni preoz po gradu, ali u zavisnosti od kubikaže mogu biti i vredniji od toga. U svakom slučaju otkup skutera i otkup pokvarenih skutera je moguć ako ste zainteresovani, slobodno okrenite naš otkup automobila, a bitno je da znate i da vršimo otkup dvotočkaša i motora svih vrsta.