Otkup automobila Novi Sad

Otkup automobila Novi Sad je samo jedna od usluga koje nudimo. Tu su i sve vrste drugih vozila, havarisanih automobila i svih drugih polovnjaka koje želite da nam ponudite. Besplatna procena automobila je zagarantovana, kao i šlep, prevoz i papirologija. Otkup se vrši u svim delovima Novog Sada. Detelinara, Liman, Petrovaradin ili Satelit, uopšte nije bitno. Otkup automobila stiže u Vaš Grad. Okrenite nas i uverite se sami.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup polovnih autombila i ostalih starih vozila Novi Sad

Bavimo se otkupom polovnih vozila u Novom Sadu. Otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na izgled, stanje i marke. Otkupna cena automobila zavisi upravo od ovih parametara. Potrebno je da nas nazovetei dogovorite sa nama o mestu i mi izlazimo na teren. Vozilo je bitno da je legalno, da ima čiste papire, što proveravamo u SUP-u Novi Sad. Ugovor ili ovlašćenje potpisujemo u Novom Sadu. Cenu plaćamo na licu mesta. Želimo da istaknemo da ne radimo noću, već isključivo po danu da ceo posao možemo završiti u toku dana. Poslujemo i sa pravnim i fizičkim licima. Na Vama je samo da nas nazovete i mi po dogovoru dolazimo na dogovreno mesto u Novom Sadu za otkup!

Napomena za otkup automobila u Novom Sadu

Otkupljujemo sve vrste vozila bez obzira na cenu, marku (Mercedes, BMW, Audi, Golf, Passat, Fijat, Renault, Opel, Citroen, Volvo, Porše, Oldatjmer) i stanje automobila. Samo je bitno da je automobil legalan.

Nazovite nas i već sutra smo u Novom Sadu!