Otkup motora

Otkup motora vršimo uspešno već više od 10 godina. Ljubav prema motorima koju gajimo od prvog skutera koji smo vozili se proširila do toga da danas otkupljujemo veliki broj motora svih vrsta. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete i da se odmah dogovorimo oko cene polovnih motora koje nudite. Otkup vršimo svugde u Srbiji uz podrazumevani otkup u Beogradu.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup motora i svih polovnih motora i dvotočkaša u Srbiji

Zašto treba da nas pozovete za otkup motora?

Razlozi da želite da prodate svoj polovni motor su sigurno brojni. Nekada je to potreba za kešom odmah, nekada je to želja da zaradu uložite u noviji motocikl. Na taj način praktično ulažete u svoju budućnost. Ali razlozi zbog kojih treba baš nama da ponudite svoj polovni motor za otkup su nešto sasvim drugo. Ipak i za to su razlozi očigledni!

Najpre je bitno da kažemo da vršimo otkup motora svugde u Srbiji! Ne morate se čak ni cimati do nas, mi ćemo doći po Vaš motor ako vam drugačiji dogovor ne odgovara. Takođe, nudimo najbolje cene za otkup polovnih motora na tržištu polovnjaka! To važi za sve vrste vozila i otkup polovnih automobila, a naravno tu spadaju i polovni skuteri.

Takođe, nije nam ni najmanja briga to koliko je motor prešao tj. kolika je kilometraža motora, kao ni to koja je marka motora niti u kakvom je stanju. Mi vršimo otkup svih vrsta i kategorija! Ipak, ovi podaci mogu uticati na to koja će Vam cena biti ponuđena ali ne i na sam otkup. Ali sama briga oko toga da možda ne bismo želeli da otkupimo Vaš motor nije realna. Prosto je, vi želite da prodate motocikl, a mi želimo da ga otkupimo!

Kako se odvija otkup preko naše agencije?

Vrlo jednostavno! Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate putem broja telefona za otkup, kažete osnovne informacije o motoru koji želite da prodate i otkup je počeo. Uz svega nekoliko informacija, pa čak i bez ponuđene slike mi Vam možemo izneti našu ponudu, a za sve ostale detalje do Vas dolazimo u roku od jednog dana, kako bismo potvrdili otkup, platili Vam novac odmah u kešu i izvršili prenos vlasništva polovnog motora. Zvuči dobro zar ne?

Ukoliko imate motor i zelite da ga prodate na pravoj ste adresi. Pozovite nas kako bi ste dobili najrealniju cenu za Vaš motor, ali ne zaboravite da vršimo otkup motocikala, mopeda i svih drugih vrsta vozila na dva točka.