Beograd – Otkup automobila, motora i havarisanih vozila

Naša agencija za otkup automobila locirana je u Beogradu. Upravo zato je otkup automobila Beograd naša glavna oblast rada! Mi smo jedna od najuspešnijih kompanija za otkup automobila, polovnjaka, starih i havarisanih vozila. Ovde, na teritoriji Beograda, se obavi najveći broj uspešnih prodaja polovnih automobila. Jedan od razloga je što pokrivamo bukvalno sve opštine, iako je Čukarica naše sedište. Dakle vrlo brzo stižemo u obližnje beogradske opštine: Rakovica, Savski Venac, Voždovac; ali i centralne: Stari Grad, Vračar, Zvezdara, Palilula, Novi Beograd, Zemun; kao i nešto šire opštine Beograda: Surčin, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot, Mladenovac i Grocka.

Moglo bi se reći da je za otkup polovnih automobila Beograd prava prestonica, ne samo zato što je Beograd inače glavni grad Srbije, već zato što u njemu živi, radi i vozi najveći broj vozača u Srbiji. Pozovite sledeći broj telefona ako vas zanima otkup automobila Beograd, otkup polovnih i drugih vozila u Beogradu. Besplatna procena automobila je garantovana kroz naš online upit ali i telefonski poziv.

Pozovite 065 98 98 368

Kada je otkup automobila Beograd u pitanju, naša misija je da od Vas kupimo prevozno sredstvo koje želite da prodate, ali na fer i korektan način, uz profesionalnu i moralnu obavezu da ponudimo najbolje cene za otkup automobila, polovnih automobila, havarisanih i polovnih vozila u Beogradu, a i šire u Srbiji. Isplata odmah je zagarantovana. Uopšte nije bitno vozno stanje ili godište automobila koji nudite, već želja da svoje vozilo prodate, dok od nas može da se očekuje profesionalno poslovanje, fer besplatna procena automobila i njegove vrednosti, kao i zasigurno najpovoljnije cene za otkup polovnih automobila koje Beograd može da ponudi. Popunite online upit za procenu na našem sajtu, ili okrenite broj telefona za otkup automobila u Beogradu: 0659898368 i uverite se u verodostojnost onoga što nudimo.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup automobila Beograd pokriva sve opštine grada i vrste vozila

Koji god deo Beograda da je Vaš kraj, stižemo po polovno vozilo. Pogotovo ako su u pitanju havarisana vozila koja ne možete da odvezete sami. Otkup havarisanih automobilia obično ne podrazumeva centar Beograda ili recimo Vračar, ali bilo je i takvih situacija, i to naravno ne predstavlja nikakav problem. Bilo da je Vaš kraj grada Dorćol, Voždovac ili Novi Beograd, ili recimo Mirijevo, Zemun, Banjica, Kumodraž, kao i bilo koji drugi kraj i okolina Beograda, otkup automobila stiže do Vas!

Otkup automobila Novi Beograd

Naša ekipa za otkup polovnih automobila dolazi na Novi Beograd bez ikakvih problema da vam pomogne da se rešite neželjenog automobila. Bez obzira da li želite da kupite novi automobil pa vam je potreban dodatan novac, ili ste shvatili da vam automobil više nije neophodan – koji god razlog da je u pitanju mi ćemo rado izvršiti otkup automobila. Novi Beograd sigurno jeste najuređenija opština u Beogradu za vožnju automobila, ali ako živite i radite na Novom Beogradu možda ste shvatili da vam je automobil veći trošak nego korist, u tom slučaju znajte da je otkup polovnih automobila uvek dostupna opcija.

Otkup automobila Zemun

Otkup polovnih automobila je zadovoljstvo i kad je Zemun u pitanju. Svaki dan nam je dinamičan, jer nikad ne znamo šta ćemo videti kada nas pozovete. Da li će to biti otkup polovnih vozila, otkup havarisanih automobila ili otkup automobila za delove. Rado dolazimo u Zemun kada nas pozovete za otkup automobila, a nakon uspešno završenog posla uživamo u kafici sa pogledom na Dunav.

Otkup automobila Voždovac

Otkup starih automobila nije redak slučaj kad smo na teritoriji opštine Voždovac. Ali bez obzira na vrstu automobila ili brend, mi ćemo svakako otkupiti automobil ukoliko ste zadovoljni našom procenom na licu mesta. Trudimo se da naša ponuda bude maksimalno korektna, a procenu donosimo na osnovu tržišne vrednosti i stanja vašeg automobila, dok se cena prilagođava za pogodnost otkupa u što kraćem roku i isplati novca u kešu. Banjica, Braće Jerković, Medak, Šumice, Trošarina, Pinosava, Ripanj, Kumodraž, Jajinci ili Lekino Brdo – otkup automobila stiže svuda.

Otkup automobila Vračar

Iako je najmanja opština u gradu, otkup polovnih automobila Vračar je vrlo tražen. Razlozi iz kojih bi neko želeo da proda svoj automobil su brojni, a mi zaista ne ulazimo u vašu odluku da prodate automobil. Nas samo zanima kakvo je stanje automobila i šta mi dalje možemo uraditi sa njim. Zato je važno da na obostrano zadovoljstvo budete iskreni kada vas pitamo o stanju u kojem se automobil, jer ćemo lako utvrditi istinu od laži.

Otkup automobila Stari grad

Kada je u pitanju Stari grad otkup automobila je vrlo raznovrstan. Nekada nas očekuje otkup havarisanih automobila, a nekada se dešava i otkup starih automobila. U svakom slučaju, mi ćemo svoj posao odraditi kvalitetno i ažurno – pozovite nas za besplatnu procenu vrednosti i možda već u toku dana možete dobiti novac na ruke.

Koji god deo grada, Dorćol, Zeleni venac, ili Centar, otkup automobila dolazi na vašu adresu i završava posao na licu mesta.

Otkup automobila Zvezdara

Mnogo je slučajeva u kojima vlasnici za otkup automobila kad je Zvezdara u pitanju zovu da se otarase automobila koji im stoje u dvorištu i samo propadaju gubeći vrednost svakog dana. Ako se pronalazite u ovoj priči znajte da što duže čekate svakog dana cena automobila se smanjuje. Automobil više propada kada se ne koristi i stoji napušten na otvorenom nego da ga vozite. Otkup automobila za keš je svakako bolja varijanta, u roku od par sati možete se rešiti rugla iz dvorišta i dobiti novac na licu mesta. Mirijevo, Lion, Bulbuder, Veliki Mokri Lug, Mali Mokri Lug ili  Konjarnik – otkup polovnih automobila je tu za vas.

Otkup automobila Čukarica

Čukarica je deo grada gde otkup automobila najbrže stiže. Budući da nam se centrala nalazi upravo na Čukarici. Prodati autuomobil danas uopšte nije lako, ljudi mesecima pokušavaju da prodaju polovnjak, pa čak i kada je automobil u boljem stanju od proseka. Naše mušterije su često pokušavale da prodaju svoje vozilo na staromodan način, ali su odustali nakon nekog vremena i pozvali nas. Koji god da je slučaj, mi ćemo uraditi otkup automobila, da li je Ada Ciganlija, Banovo Brdo, Cerak, Košutnjak, Makiš, Julino Brdo, Železnik, Žarkovo, Rušanj, Ostružnica, Umka, Sremčica ili drugi deo Čukarice u pitanju.

Otkup automobila Grocka

Odakle god da pozovete, otkup automobila stiže, pa kad je i Grocka mesto gde treba otići. Svako ko želi da bez muke proda svoj automobil, može pozvati nas za otkup polovnih automobila, jer stižemo brzo i dajemo keš na licu mesta. Nakon što nam ispričate da li je vozilo upotrebljivo ili ne, znaćemo o kakvoj je otkup reč i da li da organizujemo šlep službu ili ne. Begaljica, Boleč, Brestovik, Vinča, Vrčin, Dražanj, Zaklopača, Leštane ili Kaluđerica, otkup automobila ne bira!

Otkup automobila Palilula

Bez obzira na stanje otkup polovnih vozila obavljamo profesionalno i ekspeditivno. Da li je automobil u voznom stanju, parkiran ili potpuno havarisan i želite da ga prodate na kilo – mi u svakom slučaju možemo da vam rešimo problem. Palilula je najveća beogradska opština i s obzirom na to, otkup automobila na Paliluli nas ponekad veoma iznenadi na licu mesta. Neke od unikatnih automobila otkupili smo upravo na teritoriji Palilule. Zato nas raduje kada nam stigne poziv. Borča, Višnjica, Višnjička Banja, Karaburma, Kotež, Ovča, Padinska Skela ili Tašmajdan – otkup automobila je samo na poziv daleko.

Ako stari slupani automobil stoji već predugo na parkingu ili u dvorištu i kvari sliku Vašeg doma svojom slomljenom šoferšajbnom uz uništenu limariju i npr. korozirana vrata, pozovite otkup automobila Beograd i mi ćemo Vas rešiti muka. Razumemo sve i naravno da se ne očekuje da sami organizujete šlep službu koja će vaše uništeno vozilo odneti na auto otpad. Prepustite to nama. Pozovite nas i kada je za otkup automobila Rakovica, Barajevo, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Savski venac, Sopot ili Surčin u pitanju.

Nemojte se prevariti mišljenjem da nas zanimaju samo neupotrebljivi automobili. Naprotiv, interesuje nas otkup polovnih automobila svih vrsta, nezavisno od marke automobila, godišta, voznog stanja ili izgleda. Ni tu čak ne staje naša potražnja, pošto otkupljujemo i sva polovna vozila, a ne isključivo kola. Različiti dvotokčaši kao što su skuteri i sportski motori sa većim kubikažama, ili teretna vozila kao što su kombi, kamioni ili džipovi su takođe ono što želimo da otkupimo.

Cene otkupa automobila u Beogradu variraju

Cene za otkup automobila koje nudimo su više nego fer. Ono što je bitno znati jeste da su cene korektne i ravnopravne odakle god da dolazite. Kada je u pitanju otkup automobila u Beogradu, ne postoje neravnopravnosti poput onih za cene života u određenim gradovima. Ne postoji bojazan da vozilo nećemo želeti da otkupimo, a jedina relevantna stvar za određivanje cene automobila jeste pravo stanje automobila, očuvanost vozila odnosno stepen havarisanosti. Činjenica da li je auto iz Beograda funkcionalan, utiče samo na visinu naše ponude za otkup, ali ne i na verovatnoću otkupa. Neki pojam o cenama polovnjaka se može dobiti i na mestima kao što su auto pijace u Beogradu. Recimo auto pijaca Bubanj potok je vrlo popularna, ali cene koje nalaže tržište automobila u Beogradu ništa ne umanjuje cene koje pruža Otkup Automobila Beograd!

Kako se odvija otkup automobila u Beogradu?

Vi pozovete naš kontakt telefon, predstavite nam Vaše vozilo, ako je potrebno dogovorimo se za procenu vozila uživo i automatski iznosimo ponudu, pri čemu je besplatna procena vrednosti automobila posebna mogućnost za klijente. Takođe nam možete i Vi predložiti cenu, a na osnovu zakjučaka o vozilu mi ćemo ili prihvatiti ponudu za otkup, ili ćemo se potruditi da nađemo obostrano prihvatljivo rešenje. U interesu nam je da otkupimo vozila isto koliko i Vama da ga prodate. Namere i želje su zajedničke, zato okrenite broj telefona za otkup.

Pozovite 065 98 98 368

Nakon što stignemo na vašu lokaciju u Beogradu, i nakon procene automobila naše najniže cene za havarisana vozila se obično kreću od 50 evra naviše, a moguć je i otkup automobila na kilo. Cene funkcionalnih polovnih automobila su naravno znatno više, dok za zaista dobra polovna vozila koja želite da prodate jer Vam je dosadilo da čekate poziv zainteresovanih kupaca, možete dobiti veoma velike cifre, i po nekoliko hiljada evra. Nije nam važno zbog čega želite da prodate automobil:

 • stari auto je dosadio;
 • želite da kupite novi automobil ili sledeći polovnjak;
 • automobil Vam stoji i neupotrevljiv je,
 • ili Vam je prosto potreban novac i isplata odmah na licu mesta, cena auta neće biti uticana nijednim faktorom osim njegove realne vrednosti. To garantujemo, a naravno i ne pitamo za razlog!

Pozovite nas odmah i sve ćemo se dogovoriti.

Beograd kao automobilska prestonica

Beograd je oduvek bio prestonica za automobile. Neki od prvih automobila koji su se vozili na ovim prostorima su upravo prošli kaldrmom Beograda gde su našli svoj novi dom i gde su se vremenom odomaćili, dočekavši asfalt i moderne ulice. Naravno da su prve automobile mogli da kupe samo moćni i bogati građani Beograda, kao i nekih drugih okolnih mesta u Srbiji, ali nedugo zatim se razvila automobilska industrija i tržište automobila i od tada se svet u potpunosti menja. Na isti takav način i sam Beograd. Otkup automobila Beograd to najbolje zna.

Broj automobila u Beogradu

Od prvog trenutka kada se Beograd okitio vozilima, njihov broj je neprestano rastao i tako je uticao na sam grad. Kako pozitivno tako i negativno kada je u pitanju zagađenje vazduha. Danas Beograd ima najveći broj registrovanih putničkih vozila po glavi stanovnika u odnosu na ostale regije Srbije u kojima je takođe moguć otkup automobila, a prema podacima iz 2012. godine ta brojka je iznosila 289 registrovanih vozila na 1000 građana Beograda, što je značilo ukupno 500.000 registrovanih vozila u Beogradu. Naravno, sve te cifre su raspoređene po opštinama, a logično je zaključiti i da je najveći broj registrovanih automobila u Beogradu na njegovim najvećim opštinama koje prema popisu stanovništva od najvišeg ka najnižem idu ovako: Novi Beograd, Zemun, Čukarica, Palilula, Voždovac, Zvezdara, Rakovica, Grocka, Obrenovac i tako redom.

Ovo je svojevrsni problem za parking u Beogradu. Zoniranje parkinga i potraga za slobodnim mestom je uobičajena, pa nije čudno što se mnogi odlučuju da je prodaja automobila pravo rešenje za njih kada im se ne isplati plaćanje parkinga u centru grada.

Registracija vozila je danas dostigla novu cifru, te je prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, 2015. godine ukupno registrovano oko 570.000 putničkih vozila u Beogradu, uz oko 18 hiljada dvotočkaša i značajan broj radnih vozila i tegljača. Što zbog sve većeg broja stanovnika grada, što zbog blagog izlaska iz ekonomske krize koja je zahvatila ceo svet.

Najčešći automobili za otkup koje voze Beograđani

Neko bi rekao da je Beograd grad u kom se voze najbolji automobili u Srbiji, samom činjenicom što je glavni grad, međutim, istina je da pored manje količine zaista luksuznih automobila, ostali broj vozila na ulicama Beograda predstavlja prosek ostatka države. Iako je prodaja luksuznih automobila na Beogradskom sajmu 2016. godine zabeležila fine rezultate (kao i prodaja standardnih putničkih vozila), to nije dovoljno da se kaže da su najluksuzniji automobili vidljivi samo u Beogradu, a još manje da se zaključi da Beograđani voze najbolja kola.

Prema tome se lako može zaključiti da su najčešći automobili u Beogradu:

 • Fiat Punto i Fiat Stilo i nekoliko drugih modela Fiata,
 • Jugo,
 • Opel Astra (karavan i standardni model),
 • Opel Corsa,
 • Golf II GTI kao i noviji modeli Volkswagen-a,
 • Renualt Clio i Renualt Megan,
 • Citroen C3 i drugi.

Upravo ovi automobili su i najčešći automobili koje vozači žele da prodaju, odnosno vozila koja mi otkupljujemo. To apsolutno ne znači da je otkup automobila ograničen isključivo na pomenute marke automobila, već da je ono što građani najčešće voze, realna slika onoga što otkup automobila Beograd otkupljuje.

Ukoliko i Vi vozite neki od pomenutih modela automobila, ili neki motor, džip i teretno vozilo, a želite da ga prodate u Beogradu i ne možete da pronađete kupca, znajte da mi dolazimo i u Palilulu, stižemo do Voždovca, na Zvezdaru, Rakovicu, Grocku, kao i Mladenovac, Lazarevac itd. okrenite naš broj telefona: 0659898368 i sve ćemo zajednički dogovoriti. Agencija za otkup automobila u Beogradu je sigurno mesto za Vas.