Otkup automobila Pančevo

Otkup automobila Pančevo je sasvim logična mogućnost s obzirom da je sedište naše agencije za otkup polovnih automobila u Beogradu. Osim što je Pančevo izuzetno blizu Beogradu, u njemu se ozi veliki broj polovnih automobila koje su vozači želeli da prodaju. Veliki broj poziva za otkup automobila od strane vlasnika, koje zanima i besplatna procena automobila kako bi dobili fer i objektivnu procenu stanja polovnog vozila za otkup u Pančevu. Okrenite broj telefona za otkup automobila u Pančevu i rado ćemo doći do Vas!

Pozovite 065 98 98 368

Otkup polovnih autombila i ostalih starih vozila Pančevo

Bavimo se otkupom polovnih vozila u Pančevu. Otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na izgled, stanje i marke ili recimo to da je automobil havarisan.. Otkupna cena automobila zavisi upravo od ovih parametara. Potrebno je da nas nazovetei dogovorite sa nama o mestu i mi izlazimo na teren. Vozilo je bitno da je legalno, da ima čiste papire, što proveravamo u SUP-u Pančevo.

Ugovor ili ovlašćenje potpisujemo u Pančevu. Cena za otkup automobila u Pančeu je takva da ćete biti zadovoljno a isplata se vrši odmah. Želimo da istaknemo da neradimo noću, već isključivo po danu da ceo posao možemo završiti u toku dana. Poslujemo i sa pravnim i fizičkim licima. Na Vama je samo da nas nazovete i mi po dogovoru dolazimo na dogovreno mesto u Pančevu!

Napomena za otkup automobila Pančevo

Otkupljujemo sve vrste vozila bez obzira na cenu, marku ( Mercedes, BMW, Audi, Golf, Passat, Fijat, Renault, Opel, Citroen, Volvo, Porše, Oldatjmer), stanje. Samo je bitno da je automobil legalan.

Nazovite nas i možda smo već sutra u Pančevu!