Otkup havarisanih automobila i vozila

Poštovani, naša agencija vrši otkup havarisanih vozila i automobila, kao i otkup ostalih polovnjaka, starih automobila. Nama nije bitno koliko je vaš automobil star i havarisan, mi ćemo ga otkupiti od vas po najvećoj otkupnoj ceni za otkup havarisanih automobila i vozila u Beogradu i šire. Na vama je da nas nazovete i dogovorite se sa nama o mestu i vremenu viđanja, a mi sve ostalo organizujemo. Nakon ostvarenog kontakta i procene vašeg havarisanog vozila i načelnog dogovora, Vi ćete biti isplaćeni a sve ostalo je naša briga. Naše šlep vozilo će odneti vaš automobil i rešićete se velike brige za otkup havarisanih automobila koji već dugo verovatno stoji u Vašem dvorištu nedotaknut.

Pozovite 065 98 98 368

otkup havarisanih automobila

Nema poente mnogo pričati kako dolazi do havarisanih automobila. Nekada malena greška i sreća mogu biti dovoljni da se automobil uništi a da vozač ostane dobro, dok se nekada automobili potpuno havarišu. Naša agencija za otkup havarisanih vozila i automobila uopšte ne ulazi u to kako je došlo do toga da nažalost posedujete uništeni automobil. Nekada to može biti prosto neka stara školjka automobila koju ste zatekli na starom placu u unutrašnjosti Srbije gde takođe vršimo otkup havarisanih automobila, dok nekada to može biti vaših ruku delo.

Česti su i nesretni spletovi okolnosti koji dovode do toga da karoserija automobila bude potpuno zgužvana te da se automobil pretvori u gomilu neupotrebljivog metala. Ipak, taj neupotrebljiv metal za vas, nama ima posebnu vrednost, kako u pogledu sekundarnih sirovina tako i u pogledu reciklaže vozila. Vaš problem, naše rešenje problema!

Cena za otkup je najbolja a razlog prodaje nije važan

Mi otkupljujemo vaš havarisani auto i to je to, nevezano od okolnosti pod kojim je auto nastradao. Jednom smo čak imali situaciju gde je nemar građevinaca sa okolnog gradilišta doveo do toga da blok zida padne sa visine od 6 metara na automobil, te da u potpunosti smrska krov automobila i sve prozore na autu. Naravno da takav auto više nije bio u voznom stanju i mi smo ga rado otkupili od tužnog vlasnika.

Cene za otkup havarisanih automobila su manje više fiksne, ali fer i pošten otkup uništenih automobila je garantovan kao i činjenica da nudimo najbolje cene otkupa na zadovoljstvo svih strana. Isplata novca odmah po slanju šlep službe je takođe sigurna! Cene se kreću od 50 pa da više stotina evra u zavisnosti od auta koji je smrskan i njegove iskoristivosti.

Otkup havarisanih vozila i automobila se vrši svugde

Otkup havarisanih automobila vršimo na celoj teritoriji Beograda i šire u Srbiji, baš kao i ostale vrste otkupa, kao što su otkup automobila, otkup na kilo i drugih vozila. Nazovite nas i uverite se zašto plaćamo najbolje za havarisana vozila.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup havarisanih vozila nakon sudara

Najčešći razlog za otkup havarisanih vozila i automobila jeste sudar i saobraćajke koje mogu oštetiti Vaše vozilo manje ili više. Sudari lakše ili teže prirode mogu ostaviti trajne posledice po delove automobila, kao što su hauba koja se usled stresa od udara gužva i donekle igra zaštitnu ulogu za putnike u automobilu, zatim prvi uvek stradaju branici i farovi, nevezano od vrste farova, ali i u slučaju sudara sa boka ili od pozadi mogu stradati vrata vozila, stakla, točkovi pa i gepek. U svakom slučaju otkup havarisanih automobila i vozila se vrši nevezano od toga koja je šteta automobila, već od Vaše želje da ulažete u popravku automobila odnosno želju da se automobil proda nakon sudara.

To je jedini faktor koji odlučuje oko toga da li će automobil biti otkupljen. Ako se desio sudar jedina bitna stvar je da ste dobro, automobila će već biti, a mi smo tu da uz otkup havarisanih vozila i automobila ponovo pružimo novi početak i popunimo Vaš budžet za novo vozilo, jače ili slabije kategorije automobila, barem donekle. Početni korak je otkup, a nakon toga ćete već sigurno smisliti koji Vas automobil dalje interesuje.

Otkup i havarisana vozila idu zajedno pa se može reći da je ovo win – win situacija za sve. Pozovite broj za otkup havarisanih automobila, počnimo trgovinu, i garantujemo da nećete zažaliti, a kako nije interes isključivo zarada već isplata novca odmah Vama, ipak se nadamo da neće biti potrebe da ponovo trgujemo.