Otkup havarisanih vozila

Naša agencija vrši otkup havarisanih vozila, odnosno otkup neispravnih automobila, vozila sa neispravnim motorom, kao i otkup ostalih starih automobila. Nama nije bitno koliko je vaš automobil star i havarisan, mi ćemo ga otkupiti od vas po najvećoj otkupnoj ceni za otkup havarisanih automobila i vozila u Beogradu i šire. Na vama je da nas nazovete i dogovorite se sa nama o mestu i vremenu viđanja, a mi sve ostalo organizujemo!

Pozovite 065 98 98 368

otkup havarisanih automobila

Havarisani polovni automobili

Nekada malena greška i sreća mogu biti dovoljni da se automobil uništi a da vozač ostane dobro, dok se nekada automobili potpuno havarišu. Naša agencija za otkup havarisanih vozila i automobila uopšte ne ulazi u to kako je došlo do toga da nažalost posedujete uništeni automobil. Nekada to može biti prosto neka stara školjka automobila koju ste zatekli na starom placu u unutrašnjosti Srbije gde takođe vršimo otkup, dok nekada to može biti vaših ruku delo.

Česti su i nesretni spletovi okolnosti koji dovode do toga da karoserija automobila bude potpuno zgužvana te da se automobil pretvori u gomilu neupotrebljivog metala. Ipak, taj neupotrebljiv metal za vas, nama ima posebnu vrednost, kako u pogledu sekundarnih sirovina tako i u pogledu reciklaže vozila.

Želite da prodate svoje havarisano vozilo, a mi ih otkupljujemo slupana kola i vozila po najboljim cenama – idealna razmena!

Cena za otkup havarisanih vozila je najbolja a razlog prodaje nije važan

Mi otkupljujemo vaš havarisani auto i to je to, nevezano od okolnosti pod kojim je auto nastradao. Jednom smo čak imali situaciju gde je nemar građevinaca sa okolnog gradilišta doveo do toga da blok zida padne sa visine od 6 metara na automobil, te da u potpunosti smrska krov automobila i sve prozore na autu. Naravno da takav auto više nije bio u voznom stanju i mi smo ga rado otkupili od tužnog vlasnika.

Otkup havarisanih automobila Beograd – Otkup po najboljoj ceni

Kao profesionalan auto otpad otkup vozila na kilo nudimo uz najbolje cene! Cene za otkup havarisanih vozila su manje više fiksne, ali fer i pošten otkup uništenih automobila je garantovan kao i činjenica da nudimo najbolje cene otkupa na zadovoljstvo svih strana. Isplata novca odmah po slanju šlep službe je takođe sigurna! Cene za otkup havarisanih vozila se kreću od 50 pa do više stotina evra u zavisnosti od vozila ili auta koji je smrskan i njegove iskoristivosti.

Otkup havarisanih vozila Beograd i Srbija

Otkup havarisanih vozila Beograd i havarisana vozila Srbija – otkup vozila u havarisanom stanju vršimo na celoj teritoriji Beograda i šire u Srbiji, baš kao i ostale vrste otkupa, kao što su otkup automobila, otkup na kilo i drugih vozila. Bilo da vam je potreban otkup havarisanih automobila Beograd ili drugi grad – nazovite nas i uverite se u najbolje cene!

Pozovite 065 98 98 368

Havarisan automobil otkup

Havarisani automobili – Otkup havarisanih vozila nakon sudara

Najčešći razlog za otkup havarisanih vozila i automobila jeste sudar i saobraćajke koje mogu oštetiti Vaše vozilo manje ili više. Sudari lakše ili teže prirode mogu ostaviti trajne posledice po delove automobila, kao što su hauba koja se usled stresa od udara gužva i donekle igra zaštitnu ulogu za putnike u automobilu, zatim prvi uvek stradaju branici i farovi, nevezano od vrste farova, ali i u slučaju sudara sa boka ili od pozadi mogu stradati vrata vozila, stakla, točkovi pa i gepek. U svakom slučaju otkup havarisanih vozila se vrši nevezano od toga koja je šteta, već od Vaše želje da ulažete u popravku automobila odnosno želju da se havarisan auto proda nakon sudara.

To je jedini faktor koji odlučuje oko toga da li će automobil biti otkupljen. Ako se desio sudar jedina bitna stvar je da ste dobro, automobila će već biti, a mi smo tu da uz otkup havarisanih vozila i automobila ponovo pružimo novi početak i popunimo Vaš budžet za novo vozilo, jače ili slabije kategorije automobila, barem donekle. Početni korak je otkup slupanih automobila, a nakon toga ćete već sigurno smisliti koji Vas automobil dalje interesuje.

Otkup i havarisana vozila idu zajedno pa se može reći da je otkup havarisanih vozila win – win situacija za sve. Pozovite broj i počnimo trgovinu, garantujemo da nećete zažaliti, a kako nije interes isključivo zarada već isplata novca odmah Vama, ipak se nadamo da neće biti potrebe da ponovo trgujemo.