Otkup automobila Užice

Otkup automobila Užice je namenjen svima koji tamo žive ili se nalaze u blizini Užica. Dolazimo uz naš šlep i keš koji znači da se isplata novca odmah podrazumeva. Samo okrenite broj telefona i neka otkup automobila Užice počne.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup polovnih automobila Užice

Otkup polovnih automobila Užice. Razmišljate o prodaji polovnog automobila, a nalazite se u Užicu. Na pravom ste mestu! Otkupljujemo automobile iz Užica nevezano od stanja automobila. Havarisana, stara, slupana i strana kola. Važno je samo da nas okrenete i date nam detalje i opis automobila, kako bi smo za Vas spremili najbolju ponudu.

Najbolja procena automobila u Užicu

Za Vas smo tu 7 dana u nedelji kada je otkup automobila Užice u pitanju, od 09 do 22h, samo nas pozovite na broj 065/98-98-368 i mi ćemo Vam ponuditi najbolju otkupnu cenu za Vaš automobil koju formiramo uz pomoć kataloga, stanja Vašeg vozila, godišta, pređene kilometraže, izgleda automobila. Otkupićemo Vaše vozilo bilo da je stranac, havarisan, neregistovan, nov ili polovan…

Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Honda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen su samo neka od vozila koje otkupljujemo širom srbije a i kada je u pitanju otkup automobila Užice.

Proverite i sami da smo najbolji tako što ćete nas pozvati na broj 065/98-98-368