Auto vesti

 • Aston Martin na krilima uspeha ambiciozno planira budućnost

  By Marko Petković on 17. децембра 2018.
  Britanski proizvođač luksuznih automobila Aston Martin ostvario je veliki komercijalni uspeh u prethodne dve godine, a zahvaljujući tim rezultatima u kompaniji planiraju da do 2025. godine udvostruče svoju proizvodnju. Aston Martin je za ovu godinu postavio cilj proizvodnje od 6.400 automobila, uprkos tome što su imali pad potražnje u Kini, kao i strahu od Bregzita i blagom krahu na berzi. […]
 • Opel povodom proslave 120. rođendana predstavlja novu ediciju postojećih modela

  By Marko Petković on 3. децембра 2018.
  Nemačka kompanija Opel proslaviće naredne godine 120. rođendan, odnosno 120 godina od kada je proizveden prvi automobil u ovoj fabrici. Povodom tog jubileja predstaviće i specijalnu ediciju pod nazivom “120 godina” koja će obuhvatati sve trenutno raspoložive modele, poput Adama, Astre, Karla, Korse, kao i cele sportske SUV porodice - Grendland X, Krosland X, Moka X.
 • Prvi samostalni Cupra automobil stiže 2020. godine

  By Marko Petković on 19. новембра 2018.
  Prvi samostalni Cupra model, nakon razdvajanja ove kompanije sa Seatom, biće kupe terenac (SUV), a prema najavama koje su se pojavile na internetu trebalo bi da se pojavi na tržištu početkom 2020. godine.
 • Novi Citroen C5 Aircross terenac stiže u 2019. godini

  By Marko Petković on 7. новембра 2018.
  Prema poslednjim najavama francuskog proizvođača novi Citroen C5 Aircross terenac stiže na tržište u februaru 2019. godine. Kako se navodi, okvirna cena ovog automobila, koji će biti dostupan u tri serije - Feel, Flair i Flair plus, iznosiće oko 26.500 evra za osnovni Feel model.
 • Novine kod Dacia Duster modela za 2018. godinu

  By Predrag Blagojević on 22. октобра 2018.
  Nova Dacia Duster donosi određene novine u ponudu ovog automobila. Koje su to novine možete pročitati u daljem tekstu, kao i koja je okvirna cena ovog automobila.
 • Šta uraditi sa havarisanim vozilom?

  By Predrag Blagojević on 9. октобра 2018.
  Havarisano vozilo može predstavljati višak u dvorištu i nepotrebno zauzimati mesto. Ipak je moguće od njega izvući određeni novac, a mi vam donosimo načine i kako.
 • Mercedes menja svog izvršnog direktora

  By Predrag Blagojević on 8. октобра 2018.
  Nemačka auto kompanija Daimler, Mercedes, će doživeti veliku promenu u narednoj godini poslovanja. Zapravo, dosadašnji izvršni direktor Diter Cetše će napustiti ovu visoku poziciju nakon 13 provedenih godina na upravo ovom važnom mestu.
 • Najpopularniji automobili u Evropi za 2018. godinu po tržišnim segmentima

  By Predrag Blagojević on 24. септембра 2018.
  Prodaja automobila je značajno porasla toko 2018. godine. Najveće rast su ostvarili SUV automobili, a u Evropi se najviše prodaju gradski automobili. Koji su to Evropski automobili najpopularniji u 2018. godini pročitajte u tekstu.
 • BMW predstavio novi inteligentni sistem personalne komunikacije

  By Predrag Blagojević on 10. септембра 2018.
  Novi inteligentni sistem personalne komunikacije koristi veštečku inteligenciju i omogućava vozačima da budu opušteniji u vožnji i komuniciraju sa automobilima.
 • Novi BMW serije 3 spreman za Pariski sajam

  By Predrag Blagojević on 27. августа 2018.
  Novi BMW serije 3 se čeka na svoje predstavljanje u septemrbu ove godine na Parikom sajmu automobila. Šta donosi novi model ovog automobila možete pročitati u tekstu.