Otkup starih automobila

Volimo stare automobile i to je razlog zašto vršimo otkup polovnih automobila i vozila. Otkup starih automobila je jedna od usluga koje agencija OtkupAutomobila.rs vrši u skladu redovnih delatnosti. Na zadovoljstvo brojnih klijenata koji su nas najpre kontaktirali, te isprobali kako izgleda besplatna procena automobila, otkupili smo ogroman broj starih automobila koji vlasnicima više nisu bili potrebni. Pozovite nas i nek otkup starih automobila počne.

Pozovite 065 98 98 368

Zašto je otkup starih automobila pravi izbor?

Otkup polovnih automobila je odlično rešenje ako posedujete stari automobil koji više ne upotrebljavate jer nije pouzdan ili pošto je stari auto pokvaren. Evo zašto.

Neki od razloga da prodate svoje staro vozilo baš nama jesu:

  • Najbolje cene za otkup starih vozila
  • Otkup starih automobila u Beogradu je podrazumevan, ali dolazimo i svugde u Srbiji.
  • Vršimo otkup starih vozila svih vrsta (otkup polovnih automobila, motocikala, kombija itd.)
  • Šaljemo našu šlep službu kako bismo otkupili stara vozila
  • Isplata odmah u kešu, prilikom preuzimanja automobila je zagarantovana

Otkup starih automobila na kilo je još jedan način da se otarasite starog vozila koje vam zauzima prostor i ugrožava prizor u dvorištu. Zapitajte se koliko dugo vam staro vozilo stoji pokvareno i samo skuplja prašinu, prljavštinu i rđu? Treba da znate da što više vremena prolazi cena koja će vam se odrediti za kupovinu polovnih vozila je sve niža i niža. Kao što možete zaključiti, za nas ne predstavlja problem otkupiti vozilo koje stoji, ali nam je u interesu da vam ukažemo da vam se isplati da se što pre odlučite za prodaju polovnih vozila.

Može li bolje? Teško da može, jer kad je u pitanju otkup starih automobila cena je najbitniji faktor, a naše cene su najbolje.

Otkup starih automobila

Kako teče otkup starih vozila?

Bilo da živite u prestonici Srbije i vozite stari automobil beogradskim ulicama, bilo da ste u Novom Sadu, Pančevu, Čačku, Kragujevcu, Šabcu ili Nišu, dovoljno je da okrenete broj telefona ili besplatno izvršite upit o proceni automobila preko našeg sajta i mi dolazimo na otkup starog auta do Vas.

Otkup polovnih automobila Beograd ili šire, nije nikakav problem. Otkup polovnih vozila se obavlja na licu mesta, bez obzira u kakvom stanju – da li su u voznom stanju ili ne. Za otkup automobila nam je važno samo da znamo kakva je ispravnost, tj da li da dođemo sa šlep službom ili ne.

Nije važno koja je marka starog vozila niti u kojem je stanju (fiat, golf, yugo, ford, nissan, toyota…) automobil jer otkupljujemo sve stare krntije. Kilometraža je već sigurno velika, ipak je to stari automobil, tako da čim kažete da li je automobil pokvaren ili prosto dugo stoji ili je ipak havarisano vozilo, mi znamo koja je kategorija za otkup polovnih automobila u pitanju. Odmah iznosimo našu ponudu i u roku od jednog dana stižemo do Vas.

Kada je u pitanju Beograd otkup automobila se obavlja za manje od jednog dana, jer smo obično na licu mesta za par sati od telefonskog poziva. Što znači da za samo nekoliko sati možete da se otarasite starog automobila koji nije u voznom stanju, jer za otkup automobila to ne predstavlja problem. Oslobodite prostor u dvorištu i zaradite novac – pozovite otkup automobila Beograd.

Papirologija oko starog automobila, šlep i sve što ide uz to je na nama, dok vi dobijate keš u ruke i otkup je gotov.

Šta kažete? Ponudite svoj stari automobil na otkup pa da počnemo priču.

Otkup motora, skutera je još jedna od usluga koju nudimo. Pa ako imate jedan ili više starih i neupotrebljivih motora, skutera otkup je pravo rešenje za brz keš na ruke.