Otkup starih automobila

Volimo stare automobile i to je razlog zašto vršimo otkup starih automobila i vozila. Otkup starih automobila je jedna od usluga koje agencija OtkupAutomobila.rs vrši u skladu redovnih delatnosti. Na zadovoljstvo brojnih klijenata koji su nas najpre kontaktirali, te isprobali kako izgleda besplatna procena automobila, otkupili smo ogroman broj starih automobila koji vlasnicima više nisu bili potrebni. Pozovite nas i nek otkup starih automobila počne.

Pozovite 065 98 98 368

Zašto je otkup starih automobila pravi izbor?

Otkup starih automobila je odlično rešenje ako posedujete stari automobil koji više ne upotrebljavate jer nije pouzdan ili pošto je stari auto pokvaren. Evo zašto.

Neki od razloga da prodate svoje staro vozilo baš nama jesu:

  • Najbolje cene za otkup starih vozila
  • Otkup starih automobila u Beogradu je podrazumevan, ali dolazimo i svugde u Srbiji.
  • Vršimo otkup starih vozila svih vrsta (otkup starih automobila, motocikala, kombija itd.)
  • Šaljemo našu šlep službu kako bismo otkupili stara vozila
  • Isplata odmah u kešu, prilikom preuzimanja automobila je zagarantovana

Može li bolje? Teško da može.

Otkup starih automobila

Kako teče otkup starih vozila?

Bilo da živite u prestonici Srbije i vozite stari automobil beogradskim ulicama, bilo da ste u Novom Sadu, Pančevu, Čačku, Kragujevcu, Šabcu ili Nišu, dovoljno je da okrenete broj telefona ili besplatno izvršite upit o proceni automobila preko našeg sajta i mi dolazimo na otkup starog auta do Vas.

Nije važno koja je marka starog vozila niti u kojem je stanju automobil jer otkupljujemo sve stare krntije. Kilometraža je već sigurno velika, ipak je to stari automobil, tako da čim kažete da li je automobil pokvaren ili prosto dugo stoji ili je ipak havarisano vozilo, mi znamo koja je kategorija za otkup polovnih automobila u pitanju. Odmah iznosimo našu ponudu i u roku od jednog dana stižemo do Vas.

Papirologija oko starog automobila, šlep i sve što ide uz to je na nama, dok vi dobijate keš u ruke i otkup je gotov.

Šta kažete? Ponudite svoj stari automobil na otkup pa da počnemo priču.