Otkup džipova

Otkup džipova u Srbiji je oblast našeg rada kao dela agencije za otkup polovnih automobila. Preko 10 godina iskustva i više od 1000 zadovoljnih klijenata sa kojima smo obavili otkup džipova, su nadamo se dovoljan portfolio. Ukoliko ste se odlučili da okrenete broj telefona za otkup džipova, mi ćemo Vam se odmah javiti i otpočeti pregovaranje. Pozovite nas i uverite se sami.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup džipova i SUV vozila

Razlozi da nas pozovete za otkup džipova su brojni

Pošto smo firma koja vrši otkup džipova svih vrsta, kao kategorije vozila koje odlikuju vrlo specifične karakteristike automobila, tu smo da ponudimo najbolje cene za otkup polovnih džipova. kada kažemo najbolje cene uopšte ne preterujemo, to je zaista tako! Imate Dzip koji zelite da prodate i da uložite zaradu u novi automobil ili Jeep vozilo, na pravom ste mestu! Evo zašto.

  • otkup džipova vršimo svugde u Srbiji
  • Otkup automobila Beograd je naša centrala ali stižemo svugde
  • Dolazak po džip u roku od jednog dana
  • Stižemo uz naš šlep za prevoz džipa ukoliko je oštećen ili želite da ga prodate kao havarisani automobil
  • Isplata novca odmah u kešu za Vaš džip se podrazumeva
  • Jednostavan upit telefonom ili besplatna procena preko sajta

Nije nam važno godište džipa, marka niti pređena kilometraža džipova koje nudite. Važna je želja da nam date svoj džip za otkup a mi ćemo ga rado otkupiti po fer ceni.

Važno nam je samo da budemo upućeni u stanje vozila. Da li je havarisano, staro, udareno, slupano. Kako bi smo formirali najbolju cenu za Vas i Vaš polovni džip. Džipovi su idealna stvar ako želite sigurno, snažno i veliko vozilo za otkup koje može zadovoljiti Vaše potrebe. Otkup je tu za Vas a nakon što otkupimo džip od Vas, novac tj. isplata odmah je garantovana, pa je moguće da odmah kupite i novi automobil ili novi džip.

Pozovite nas i neka otkup džipova prođe glatko!