Otkup polovnih automobila

Ukoliko Vas zanima otkup automobila jer imate vozilo za koje mislite da Vam više nije neophodno ili koje prosto želite da prodate, naš Otkup polovnih automobila Beograd je tu! Jedan poziv na naše brojeve telefona, ili kontakt kroz naš formular za besplatnu procenu i ponudu polovnih automobila na sajtu je dovoljan da uđete u proces za otkup polovnih automobila i drugih vozila koja su u vašem valsništvu.

Otkup polovnih automobila – to smo mi. Vršimo otkup automobila i vozila u Beogradu i u celoj Srbiji. U zavisnosti od potrebe šaljemo šlep službu i svoje ljude do Vas u roku od jednog dana za otkup polovnjaka. Papirologija i troškovi prevoza su na nama. Neka otkup polovnjaka počne!

Pozovite 065 98 98 368

 

otkup polovnih automobila i otkup polovnjaka i drugih vozila

 

Kako se odvija otkup polovnih automobila?

Postupak za otkup polovnih automobila je vrlo jednostavan. Kao što je rečeno, prost poziv na telefonski broj: 065 98 98 368 i par informacija o automobilu za početak su savim dovoljni. Informacija kao što su:

 • Marka automobila
 • Model vaše marke automobila
 • Zapremina motora i konjske snage automobila
 • Pređena kilometraža
 • Godište automobila.

Ne postoji šansa da vaš polovnjak ne otkupimo!

Nemojte da vas zavara to što se raspitujemo oko pojedinosti automobila da postoji mogućnost da ga nećemo otkupiti! Naprotiv, mi otkupljujemo sve vrste polovnih automobila i polovnih vozila koje nam možete ponuditi! Ali ove karakteristike nam pružaju uvid u to koliko vredi vaš automobil.

Kakve polovne automobile otkupljujemo?

Nama su potrebni polovni automobili i vozila svih vrsta, svih brendova, svih godišta i svih stanja, bila vozila ispravna ili ne. Bitno je da su polovna. To znači da u obzir dolaze i hečbek automobili, karavani, pik apovi i kombiji. A kada su u pitanju marke automobila za otkup, uzimamo sve! Opel, Renault, Citroen, Volkswagen, Fiat, Suzuki, Mazda, Dacia pa i dobri stari Jugo! Svi su dobro došli u našu agenciju za otkup polovnih vozila i automobila. Naravno i oni luksuzniji ili sportski automobili i marke kao što su Mercedes, BMW, Audi, Subaru i druge marke koje poželite da prodate.

Ono što možemo da garantujemo i uveravamo vas da su naše cene za otkup polovnih automobila najbolje! Ipak, mora se uzeti u obzir realno stanje vašeg polovnog vozila, koje potom određuje cenu. Ipak su to polovna i najčešće ispravna vozila a ne stari automobili i krntije za auto otpad.

otkup polovnih automobila i dogovor

Najbolje cene otkupa polovnih automobila i keš isplata odmah!

Naše cene za otkup polovnjaka su garantovano iznad proseka koji je obično karakterističan za naše tržište polovnih automobila i drugih polovnih vozila. Razlog za ovo je želja da pogodimo vaše želje i naše mogućnosti. Istina je da vozilo može biti manje ili više ispravno. Istina je da vozilo može biti i u odličnom stanju i sve su to faktori koji zapravo utiču na našu ponudu za vaš polovni auto. Ali sam otkup automobila se ne dovodi u pitanje, jer ono što vama ne treba mi želimo. Otkup je tu, tako da oko svog automobila više nemate brige!

Otkup polovnih automobila se vrši svugde u Srbiji

Iako je, kao što ime Otkup automobila Beograd kaže, sedište naše agencije za otkup smešteno u Beogradu, morate znati da nam nikakav problem nije da dođemo do Vas po polovni auto, gde god da se nalazite. Od Severa Srbije i Subotice pa sve do Vranja automobila ima svugde, a ograničenja za otkup ne postoje, dok je novac odmah po preuzimanju vozila podrazumevan kada Vam dođemo u gostena posao.

Beograd je svakako najaktivniji kada je otkup automobila u pitanju, ali svi mi vozimo polovnjake. Bio otkup u unutrašnjosti Srbije u pitanju ili sam grad, standardi su isti a pravila jednaka kod svih gradova i vrsta automobila. Fer i pošten otkup! Subotica, Sombor, otkup automobila u Novom Sadu, otkup u okolini Beograda, Valjevo, Kragujevac, Kraljevo, Užice, NIš, Leskovac ili južnije, otkup polovnih je tu!

Mi vršimo i otkup polovnih automobila iz inostranstva, ako je to vaša želja i interesovanje. Dakle, iako je Beograd glavni grad našeg poslovanja oko automobila, znajte da naše iskustvo prelazi čak i granice Srbije.

Pogledajte neke od poslednjih polovnih automobila koje smo otkupili. Otkup je protekao glatko, a vlasnici automobila su bili zadovoljni.

No kad smo već kod polovnih automobila, evo nekoliko saveta za vas o tome šta bi trebalo da proverite kod automobila kada lično vršite otkup polovnog automobila, ili šta je sve ono što mi gledamo kada se vrši besplatna procena automobila za otkup. Četvorotočkaši su naši mezimci i zaslužuju pažnju, pa počnimo.

Za otkup polovnih automobila bitno je nekoliko stvari

Na prvom mestu se posmatra stanje vozila. Polovni automobili što su  stariji njegova cena je manja, jer se podrazumeva da je prešao veću kilometražu i da je motor oštećeniji te da je mogućnost budućih kvarova veća. To ipak ne mora da bude tako. Neki vlasnici nisu puno putovali, pa imaju manju kilometražu iako im je automobil stariji. Zato pri odluci da li je polovan automobil za vas, bitno je raspitati se za oba podatka. Mi radimo otkup polovnih automobila, pa ćete kod nas sigurno naći auto za sebe.

otkup polovnih automobila sve vrste i Opel Oštećenost, odnosno neoštećenost polovnog automobila, ali i jačina motora zauzima jedno od mesta pri vrhu prioriteta kada se neko raspituje za polovni automobil, bilo da ga kupuje, gleda ili želi da proda. Polovni automobili kojima je popravljen motor pouzdaniji su za kupovinu, pa su i njihove cene veće. Snaga motora takođe je značajan faktor pri odluci da se obvi otkup polovnog automobila. Od jačine motora koja je izražena u konjskim snagama zavisi koju brzinu može razviti motor, i za koje vreme automobil može doći iz jednog mesta u drugo. Polovni automobil je jedino rešenje za one serije automobila koje su određeni proizvođači povukli sa tržišta, pa ih više nije moguće nabaviti u salonskoj prodaji.

Tako su neke odlične i kvalitetne serije nepravedno izbačene iz ponude automobilskih kompanija, i mogu se jedino nabaviti od nekih prethodnih vlasnika. Takve polovne automobile i  ljubimce koji su retki i teško se pronalaze možete pronaći i to u odličnom stanju. Jer što je vozilo bolje i ispunjava više zahteva vozača, to je i vozač oprezniji i pažljiviji sa tim automobilom, pa je i ono očuvanije.

polovni auto za otkupEstetika polovnih automobila je takođe važan segment za otkup

Skoro nov, mlad, i očuvan automobil sa malom kilometražom najbolje je rešenje. Međutim osim stanja za kupce automobila bitne su i druge stvari jer sigurno niko ne želi neku starudiju i slupani automobil koji je jedino dobar za auto otpad i otkup havarisanih vozila odnosno otkup automobila na kilo za otpad, zar ne?

Tako marka automobila predstavlja bitnu stavku pri odluci za neko od vozila, otkup ili prodaju. Određeni kupci jednostavno imaju poverenje u određeni brend, tako da je njima od velikog značaja da njihov ljubimac na četiri točka pripada baš ovom brendu. Za neke kupce nije bitan toliko konkretan brend, koliko im je bitna zemlja porekla odakle je kompanija koja proizvodi automobile. Treba reći  i da je zabluda da je samo Beograd zagrejan za jake brendove automobila. Ljubitelji postoje širom Zemlje. Tako automobili i u doba globalizacije umeju da dobiju nacionalnu pripadnost.

I na kraju retki su koji iskreno priznaju, smatrajući da je estetika više povezana sa modom nego sa automobilskom industrijom, ali dizajn takođe igra presudnu ulogu za otkup polovnih automobila tj. pri odluci da li ćete kupiti neki polovni automobil. Unutrašnji dizajn posebno je važan za one koji dosta vremena provode u četvorotočkašu, pa je udobnost i komfor polovnih automobila neophodan za njih. Od toga kakva su sedišta, muzički plejer, s kakvom ugradnom opremom je automobil znatno zavisi kolika će biti cena polovnog, ali i novog automobila. Razlika u ceni u zavisnosti od dodatne opreme za otkup polovnjaka, a koje poseduje polovan automobil, može da ide i do nekoliko hiljada evra pošto je oprema automobila važan za bezbednost vozila, i mi smo toga svesni. Kod nas u agenciji je to potpuno normalna stvar prilikom provere ako je u pitanju provera jačih automobila.

polovni automobili u srbiji za otkup Karoserija automobila predstavlja spoljašnji izgled automobila, odnosno kolni sanduk – pod, sedišta i krov. Tip automobila ili njegova karoserija se određuje u odnosu na oblik i dizajn automobila.

Tako postoje vrste automobila, bilo da su polovni ili ne:

 • Kupe
 • Karavan
 • Kabriolet
 • Pik ap (pick up)
 • Džip
 • Monovolumen
 • Hečbek i mnogi drugi.

Od karoserije koju poseduje automobil znatno zavisi koliko će potencijalnih kupaca imati, a slično je i kod nas kada razmišlajmo o tome koja je Vam je ponuda fer i prihvatljiva. Tako na primer limuzina kao zlatna sredina jer primer najprodavanijih automobila bilo kroz otkup bilo kroz oglase, dok u zavisnosti od potreba korisnika i vlasnika nekom je džip najodbovarajući zbog neravnog terena po kom se vozi, ali i zbog stabilnosti koju ovo vozilo ima. Drugima je pak džip nefunkcionalan pošto je nezgodno pronaći prostor za njegovo parkiranje u gradskoj gužvi. I tako je sa svakim tipom karoserije. Svaki ima mane i vrline, odnosne mane jedne karoserije za jednog kupca, mogu biti vrline za drugog. Možda je baš zato automobilska industrija razvila toliku količinu različitih modela i tipova automobila, pa postoji idealno rešenje za svakog.