Otkup automobila Kragujevac

Otkup automobila Kragujevac je savršeno rešenje ako živite u Kragujevcu. Iako se nalazimo u Beogradu, nakon potvrdnog razgovora sa Vama i obostranog interesovanja, u roku od jedan dan stižemo u Kragujevac na otkup. Besplatna procena automobila, isplata novca odmah i fer odnos je u garantovan.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup autombila Kragujevac

Bavimo se otkupom polovnih automobila u Kragujevcu. Otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na izgled, stanje i marke. Otkupna cena automobila zavisi upravo od ovih parametara. Potrebno je da nas nazovete i dogovorite sa nama o mestu i mi izlazimo na teren da vršimo otkup. Vozilo je bitno da je legalno, da ima čiste papire, što proveravamo u SUP-u Kragujevac. Ugovor ili ovlašćenje potpisujemo u Kragujevcu. Cenu plaćamo na licu mesta. Želimo da istaknemo da neradimo noću, već isključivo po danu da ceo posao možemo završiti u toku dana. Poslujemo i sa pravnim i fizičkim licima. Na Vama je samo da nas nazovete i mi po dogovoru dolazimo na dogovreno mesto u Kragujevacu!

Napomena za otkup automobila u Kragujevcu

Otkupljujemo sve vrste vozila bez obzira na cenu, marku ( Mercedes, BMW, Audi, Golf, Passat, Fijat, Renault, Opel, Citroen, Volvo, Porše, Oldatjmer), stanje. Samo je bitno da je automobil legalan.