Otkup automobila Niš

Otkup automobila u Nišu je tu! Cela južna regija Srbije poseduje veliki broj polovnih automobila. Iako se u samom Nišu voze najrazličitija modernija i stara vozila, ipak postoji potražnja da se vrši otkup automobila i to uz besplatnu procenu automobila. Bilo da se nalazite u Nišu ili u ostalim obližnjim gradovima i mestima, stižemo do Vas u roku od jednog dana. Lagan dogovor telefonom, potom ponuda za otkup i mi smo tu. Samo je potrebno da okrenete sledeći broj telefona za otkup.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup automobila Niš kao i otkup polovnih, slupanih i havarisanih automobila

Ako želite da prodate polovni automobil, a nalazite se u Nišu. Potrebno je samo da nas pozovete i da nam opišete Vaš automobil, a na osnovu toga mi ćemo Vam dati najbolju ponudu za Vas.

Otkup polovnih vozila u Nišu

Nije nam važno stanje automobila, jer mi otkupljujemo sve tipove automobila. Havarisane, udarene, slupane sa stranim tabilicama. Nazovite nas i samo nam recite kojoj kategoriji automobila pripada Vaš.

Otkup svih modela u Nišu

Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Daewoo, Dacia, Ford, Fiat, GMC, Honda, Hyundai, Isuzu, Jeep, Jaguar, Kia, Land Rover, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Saab, Škoda, Suzuki, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Proverite i sami da smo najbolji tako što ćete nas pozvati na broj 065/98-98-368