Otkup teretnjaka

Otkup teretnjaka je jedna od usluga koju nudimo brojnim zadovoljnim mušterijama. Teretna vozila su specijalna kategorija koju ne ume svako da proceni. Mi vršimo besplatnu procenu teretnjaka svih vrsta i zaato je otkup teretnjaka u agenciji OtkupAutomobila.rs pravi izbor za vas.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup teretnjaka je podrazumevan kada znate da mi vršimo otkup automobila svih vrsta. Istina je da automobili nisu isto što i kamioni, ali oni zajedno čine grupu transportnih vozila, a mi otkupljujemo sve vrste vozila. Upravo zato je otkup teretnih vozila u Srbiji naš prioritet a otkup automobila u Beogradu podrazumeva i otkup teretnih vozila.

Otkup teretnjaka i teretnih vozila Srbija i Beograd

Evo zašto otkup teretnjaka baš uz nas

  • Plaćamo najbolje za svaki polovni kamion, kamionet ili kombi
  • Sve vrste teretnjaka otkupljujemo nevezano od marke i stanja u kom se nalaze
  • Otkup teretnih vozila vršimo širom Srbije i u Beogradu
  • Mi organizujemo transport teretnog vozila ukoliko niste u mogućnosti sami
  • Isplata novca u kešu za teretno vozilo je garantovana.

Ako imate staro ili polovno teretno vozilo, nije nam bitna kilometraža, godište niti stanje teretnog vozila. Pozovite nas kako bismo izvršili procenu teretnjaka, da bismo Vam ponudili najrealniju cenu, a ako napravimo dogovor novac ćete dobiti odmah. Baš kao što smo rekli.

Imamo preko 10 godina iskustva sa otkupom teretnih vozila i baš zbog toga se izdvajamo od konkurencije koja vrši otkup teretnjaka i drugih teretnih vozila.