Otkup stranaca

Otkup stranca tj. otkup automobila sa stranim tablicama je podrazumevana oblast rada agencije OtkupAutomobila.rs. Ukoliko posedujete strani automobil ili kako se to popularno kaže – stranac, koji želite da prodate, kontaktirajte nas putem broja telefona i uverite se zašto je otkup stranaca najlakši uz nas!

Pozovite 065 98 98 368

otkup stranaca i otkup automobila sa stranim tablicama

Vlasnik ste vozila stranca, koje ne zadovoljava Vaše potrebe, a već Vam je preko glave oglasa, auto kuća i auto pijaca? Ne brinite otkup stranaca to jest mi Vam stojimo na raspolaganju! Dugo smo u ovom poslu i znamo kako se vrši otkup stranaca na pravi način. Upravo zato otkupljujemo sve strance, bez obzira na vrstu automobila koji želite da date na otkup. Možete nam prodati svoj džip, kombi, kamion, automobil ili bilo koje drugo vozilo stranca.

Takođe, vršimo otkup svih vozila stranaca nezavisno od njihovog godišta ili stanja u kojem se nalaze, kao ni od marke i modela konkretnog vozila za otkup stranaca. Ako posedujete Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen ili bilo koju drugu marku vozila sa stranim tablicama slobodno nas pozovite.

Ovako izgleda otkup stranaca uz nas

U najbržem mogućem roku naša stručna ekipa doći će do Vas, izvršiti procenu Vašeg vozila stranca i isplatiti Vam novac odmah u kešu, a ako vozilo nije u voznom stanju izvršićemo i besplatan prevoz vozila uz pomoć naše šlep službe. Administrativne poslove oko prenosa vozila takođe obavljamo mi. Dakle, Vaše je samo da nas pozovete i sve propustite našoj agenciji.

Ponuda koju ćete dobiti za Vaše vozilo stranih tablica ili strane marke automobila, je najpovoljnija na našem tržištu, u šta se možete uveriti ukoliko proverite cene koje nude naši konkurenti. Posle Vam samo preostaje da pametno uložite novac koji dobijete od nas za otkup stranih vozila i automobila.