Otkup automobila Smederevo

Otkup automobila Smederevo je naša redovna delatnost iako je Beograd sedište OtkupAutomobila.rs agencije za otkup automobila. Stižemo svugde u Srbiji pa i na otkup u Smederevo. Pozovite nas i ponudite svoje vozilo!

Pozovite 065 98 98 368

Otkup automobila Smederevo je odličan izbor

Bavimo se otkupom polovnih vozila u Smederevu. Otkup polovnih automobila u Smederevu je tu za Vas ako poželite da prodate stari i kupite sebi novi polovni auto. Otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na izgled, stanje i marke automobila, kao i to gde se nalazite u Smederevu, a posebno je dobro ako je u pitanju otkup automobila Smederevo.

Naša otkupna cena automobila zavisi upravo od ovih parametara.

  • vozilo mora biti legalno uz čiste papire (proveravamo u SUP-u Smederevo)
  • Stanje automobila (da li je automobil star, u dobrom stanju ili se vrši otkup havarisanih automobila)
  • Godište automobila
  • Pređena kilometraža

Osim prve stavke, sve ostale činjenice odlučuju o ceni za otkup automobila, ali ne i o tome da li ćemo automobil otkupiti.

Ugovor ili ovlašćenje potpisujemo u Smederevu. Cenu plaćamo na licu mesta. Želimo da istaknemo da neradimo noću, već isključivo po danu da ceo posao možemo završiti u toku dana. Poslujemo i sa pravnim i fizičkim licima. Na Vama je samo da nas nazovete i mi po dogovoru dolazimo na dogovreno mesto u Smederevu!

Napomena za otkup vozila u Smederevu

Otkupljujemo sve vrste vozila bez obzira na cenu, marku (Mercedes, BMW, Audi, Golf, Passat, Fijat, Renault, Opel, Citroen, Volvo, Porše, oldatjmer automobil), stanje. Samo je bitno da je automobil legalan.

Nazovite nas i možda smo već sutra u Smederevu!