Otkup oldtajmera – Mercedes Minika, Audi, Volvo…

Otkup oldtimer automobila je veoma specifična oblast otkupa polovnjaka. Da bi iko vršio otkup oldtajmera neophodno je pravo poznavanje automobila i zaljubljenost u motorna vozila. Imate sreće jer mi upravo posedujemo potrebno znanje. Zato, ako želite da prodate svoj oldtimer automobil ne ustručavajte se da pozovete naš broj za otkup oldtajmera! Otkup oldtajmera je jednostavan sa nama, pozovite i proverite kako se odvija.

Pozovite 065 98 98 368

Otkup oldtajmera i svih oldtimer vozila

Kako se vrši otkup oldtajmera?

Otkup oldtajmera je jednostavan ako ga obavljate sa nama. Besplatna procena automobila je naš prioritet te nam možete poslati preko sajta sve informacije o oldtajmeru koji želite da prodate. Takođe poziv na broj uz nekoliko osnovnih informacija su dovoljni da pregovori počnu. Ipak, oldtajmeri imaju posebnu vrednost najčešće zbog toga što su retki, te se ne smeju posmatrati kao stari automobili koji su pokvareni, pa čak iako zaista trenutno ne rade. Mi to znamo i zato nudimo najbolje cene za otkup oldtajmera.

Nakon što nas pozovete, mi ćemo dogovoriti dolazak kod Vas u roku od jednog dana, kako bismo se uverili u to što nudite i ako je sve u redu odmah ćemo preći na otkup oldtimer-a! Nakon provere sitnica, marke automobila, autentičnosti oldtajmera i njegovog stanja, iznosimo ponudu na licu mesta.

Cene oldtajmera koje nudimo i osnovni zahtevi

Kupujemo oldtajmer automobile do 2000 eura za poznatog kupca. U obzir dolaze brojni oldtimer automobili kao što su: Mercedes Minika, Merecedes 123, audi, pežo, volvo. Automobil oldtajmer mora da bude u prvoj boji i da bude sa odličnim enterijerom. Prednost imaju kupe vozila. Automobil mora da bude sa tablicama Republike Srbije i ne mora biti regsitrovan, jer je upravo to ono što mi radimo. Isplata odmah za otkup automobila oldtimer-a.

Vreme je da preuzmete korak i pozovete otkup oldtajmera u Beogradu i šire u Srbiji, te da zaradite novac a mi ćemo se pobrinuti za Vaše vozilo na pravi način.