Uber postavlja 700 brzih punjača za električna vozila u britanskoj prestonici

Kompanija Uber objavila je da u saradnji sa kompanijama Newman, Brent i Redbridge postavlja 700 brzih punjača na području Londona, što povećava infrastrukturu i ukupan broj stanica za punjenje za 7%.Stanica za punjenje električnog automobilaKome su namenjeni punjači za električna vozila?

Iako je primarni cilj da se obezbedi dovoljno punjača za vozače Ubera i da im se omogući lakši prelazak na električna vozila, punjači će takođe biti dostupni i široj javnosti.

Ovaj poduhvat je deo investicije Ubera vredne 5 miliona funti sa ciljem da se poveća dostupnost punjača za električna vozila i da se na taj način značajno smanji zagađenje vazduha.

Generalni menadžer Ubera za Severnu Evropu, Džejmi Hejvud, izjavio je da smatra da će postavljanje ovih punjača podstaći i pomoći hiljadama vozača da se odluče na prelazak na električna vozila.

Kakva je budućnost Uber vozila?

Kasnije ove godine Uber će proširiti svoju Uber Green opciju vožnje električnim vozilima kojima se doprinosi zaštiti životne sredine, na teritoriju celog Londona. Mušterije Ubera će moći da pozovu električno vozilo u bilo kom delu grada da se nalaze, po istoj ceni koju bi platili vožnju u vozilu koje nije električno. 

Takođe uprava kompanije je objavila da sarađuje sa britanskim proizvođačem automobila Arrival u nameri da naprave električni automobil koji će postati specijalno vozilo prevozne kompanije. Njegov dolazak na tržište najavljen je za sledeću godinu.

 Električna vozila još uvek retko možemo susresti na našim ulicama, iako se taj broj povećao u odnosu na prethodni period. Na našem tržištu se najveći broj vozača i dalje oslanja na kupoprodaju polovnih vozila.

Uber aplikacija

Da li prodajete svoj polovni automobil?

Ukoliko planirate da nabavite električan ili hibridni automobil, sredstva za njegovu kupovinu možete nabaviti prodajom prethodnog automobila. Kao firma za otkup automobila vršimo besplatnu procenu vrednosti, nudimo vam napovoljnije cene na tržištu i isplaćujemo novac na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem