3 vrste kupaca polovnjaka prema seriji “Državni Posao”

Gotovo da je moguće napraviti bezbroj kategorija u koje bi se mogli staviti različiti kupci automobila na svetu. Ipak, ovaj put nas je inspirisao fenomenalni trojac komičara i njihova serija “Državni Posao”. Naravno, polovnjaci su široka tema, ali nam se jako dopao sukob dve vrste ljudi, kontrast potreba za kupovinu ili otkup polovnih automobila, dve različite generacije i dva različita sveta koji su prikazani kroz najnoviju epizodu Državnog Posla. Evo o čemu se radi i kako su polovnjaci inspirisali TV seriju koja se na satiričan način bavi svakodnevnim životima svih nas, i naravno tri zaposlena u državnoj firmi.

Državni posao epizoda polovnjaci i polovni automobili

Ako ste ikada do sada gledali neku epizodu Državnog Posla, sigurno ste imali priliku da se upoznate sa njenim interesantnim likovima. Staromodni vojvođanski starosedelac, i neprevaziđeni muljaroš Đorđe Čvarkov, zatim dođoš iz Bosne temperamentnog karaktera, velikog srca i slabe sreće, Dragan Jove Torbica, i njegova potpuna suprotnost mladi, neiskusni i čuveni “tatin sin sa vezom”, Boškić. Svi oni su zajedno u jednom podrumu arhivskog odeljenja državne firme, a poslednja tema jeste bila prodaja i kupovina polovnog automobila tatinog sina Boškića.

Upravo tada smo uspeli da vidimo tri različite vrste kupaca automobila. Dobro, Đorđe Čvarkov nije baš kupac u ovoj situaciji, ali je čovek od akcije. No, pogledajte epizodu, lepo se ismejte i posle pogledajte naš zaključak. Uživajte.

Mesojed – Boškić

Kako je Boškić pravi tatin sin, po onoj najklasičnijoj definiciji koju ste mogli da vidite, sa malo osvrta na realnost u pogledu toga šta se uopšte dešava oko njega, potpuno je očekivano da Boškić planira da proda svoj tek 5 godina stari automobil i kupi novi jak. Iako bismo ga mi naravno rad otkupili, interesantno je i to da Boškić želi da odmah kupi gotovo nov, netaknut Alfa Romeo iz 2015. godine, koji bi platio čak 16.000 evra. Ovde se odmah uočava to da je Boškić koji radi u državnoj firmi za platu od 40ak hiljada porodično bogat i da je naviknut da jede srebrnom viljuškom direktno sa zlatnog koplja kojim njegov otac lovi ukusnu hranu. Pravi mesojed.

Boškić je taj tip kupca koji gotovo da nije ni morao da proda svoj polovni automobil da bi kupio novi, tako mu je idealno rešenje da se ne cima uopšte i odmah pozove nas, te da sve završi u okviru od jednog dana. Eh da smo mu postojali u epizodi. 🙂

Biljojed – Dragan Jove Torbica

Dragan Jove Torbica je totalna suprotnost našem mlađanom Boškiću, jer je za svaki svoj automobil bilo šta drugo u životu, morao golemo da se potrudi i zaradi novac. On vrednuje svoj automobil i mašta o novom. On želi da zaradi najviše što može, ali i da kupi automobil po najpovoljnijoj ceni. Nešto slično kao što i mi razmišljamo, kada ostvarujemo saradnju sa svim našim klijentima. Dobro za sve.

Ipak, Draganu Torbici je jako teško da skupi samostalno novac za novi automobil, te obično mora da skupi šta preostane, ili možda čak rečeno što padne sa grane i slučajno nađe te kući ponese. Da li je Dragan Toribica biljojed? Oo da. Ipak, obožava da pojede vruću ja’njetinu s ražnja više nego išta. Čudna sorta, čudna.

Svaštojed – OtkupAutomobila.rs

E mi smo ona poslednja, zanimljiva vrsta kupca polovnih automobila. Mi prosto želimo sve. Nije nam bitno ni godište polovnih automobila, niti da li se vrši otkup u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, mi prosto želimo da otkupimo sve vrste polovnjaka. I one razdrndane, stare modele koje niko ne želi, ili možda samo Dragan Torbica, pa i one jake polovnjake koje bi tražio mlađani Boškić. Dakle, neka kombinacija za ručak: krompir i meso, uz mnogo salate i hleba. Iskoristite to i ponudite nam svoj polovni auto, a do tada uživajte u urnebesnim epizodama Državnog Posla.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem