Ford Ka 2004. godište iz Beograda

Ford Ka 2004. godište iz Beograda

Ford Ka je mali automobil koji se proizvodio od strane Ford Motor Company od 1996. do 2016. kao gradski automobil. Ušao je u svoju drugu generaciju 2008. godine, proizvodila ga je kompanija Fiat u Tihi, Poljska. Treća generacija je predstavljena 2016. godine.

Prve dve generacije imaju karoseriju u obliku troja vrata hečbek, pri čemu je prva generacija takođe imala verziju sa dvoja vrata kao kabriolet i sportsku verziju pod nazivom SportKa. Treća generacija je proizvedena kao hečbek sa petoro vrata. Prvobitno je bila dostupna samo u Brazilu, da bi kasnije bila uvedena i u Indiji, Italiji, Meksiku, Španiji, Južnoj Africi, Argentini i Poljskoj. Prodaja u Evropi je završena 2020. godine, a proizvodnja je prekinuta u Brazilu 2021. godine.

Vlasnik Ford Ka vozila se obratio našoj agenciji u vezi sa prodajom svog polovnog automobila. Kako uvek volimo da saznamo kako su klijenti saznali za nas, upitali smo vlasnika kako je saznao za našu agenciju za otkup automobila. On nam je odgovorio da nas je pronašao putem interneta, tačnije našeg sajta.

Pojasnili smo mu da naša agencija pruža usluge otkupa bez obzira na stanje, marku ili model vozila. Nakon kratkog razgovora, dogovorili smo se da se sastanemo na Karaburmi, gde smo mogli da pogledamo vozilo.

Ford Ka karakteristike:

  • Stanje: Polovno vozilo
  • Kilometraža: 190.000 km
  • Godište: 2004.
  • Karoserija: Hečbek
  • Gorivo: Benzin
  • Kubikaža: 1229 cm3
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • Broj vrata: 2/3
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj sedišta: 4 sedišta

Kako su izgledali pregovori?

Sastali smo se sa vlasnikom automobila na Karaburmi radi lične procene stanja i vrednosti vozila. Automobil je bio u solidnom stanju, upravo onakvom kakvim ga je vlasnik opisao tokom telefonskog razgovora, sa sitnim oštećenjima na desnoj bočnoj strani vozila.

Nakon prvog testa vožnje, potvrdili smo da nema nikakvih problema i da je automobil u izvrsnom mehaničkom stanju. Predložili smo vlasniku cenu od 1200 evra, na šta je on pristao i istom momenta smo ga isplatili. Naš novi klijent je otišao zadovoljan, što nam je i bilo najbitnije.

Ukoliko želite da prodate polovno vozilo, budite slobodni da nas pozovete!

Ako vam je potreban otkup automobila, na pravom ste mestu! Prihvatamo automobile različitih modela, a vršimo i otkup havarisanih vozila.

U slučaju dodatnih informacija, slobodno nas kontaktirajte – stojimo vam na raspolaganju za svaki upit! Naš cilj je da obe strane budu zadovoljne nakon završenog otkupa.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem