Havarisani Fiat Punto 2007. godište, Beograd

Havarisani Fiat Punto 2007. godište, Beograd

Fiat punto je mali gradski automobil kompanije Fiat koji se proizvodio od 1993. do 2018. godine. Punto prve generacije predstavljen je u septembru 1993, a u prodaji se pojavio početkom 1994. kao zamena za model Uno.

Ovaj model jako je popularan, kako u Srbiji, tako i širom Evrope zbog lakoće njegove vožnje. Idealan je za gradske uslove i gužve. Grande Punto (generacija 2005-2009) ocenjen je kao siguran auto sa ocenom od čak maksimalnih 5 zvezdica.

Vlasnik ovog vozila kontaktirao nas je kako bi se detaljnije informisao o procesu otkupa njegovog auta, a posebno ga je interesovao otkup vozila na kilo. Levo krilo vozila bilo je poprilično oštećeno i auto je bio bez točkova. Ugovorili smo sastanak radi procene vrednosti i ostalih detalja otkupa.

Karakteristike:

  • Godište: 2002.
  • Kilometraža: 255.676 km
  • Karoserija: Hečbek
  • Kubikaža: 1242 cm3
  • Broj vrata: 2/3
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji

Kako je izgledao proces otkupa?

Nakon što je vlasnik zaključio da mu se popravka ovog vozila nikako ne isplati, kontaktirao nas je radi otkupa. Posetili smo vlasnika na njegovoj adresi radi procene vrednosti i drugih detalja otkupa. Nakon što smo vizuelno pregledali auto i ustanovili štetu, predložili smo vlasniku cenu od 500 evra, sa kojom se on složio, te smo na licu mesta sklopili ugovor.

U slučajevima otkupa havarisanog vozila vršimo besplatnu uslugu šlepovanja, te smo vozilo odmah odvezli sopstvenom šlep službom. Završili smo sastanak zadovoljni i prijateljski se rastali.

Kako da i vi brzo i lako prodate vaš polovni auto?

Ukoliko imate staro vozilo koje želite da zamenite za ono novije generacije, mi vam nudimo savršeno rešenje za to. Naša agencija za otkup automobila će vam ponuditi najbolje cene i kvalitet. Kontaktirajte nas putem telefona ili online forme i detaljno se informišite o svim pojedinostima ovog procesa.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem