Novi Nissan Qashqai stiže na leto 2021. godine

Od početka proizvodnje prve generacije modela automobila Nissan Qashqai od 2007. godine u Sanderlendu, zabeležena je proizovdnja od 3,5 miliona primeraka samo u ovoj fabrici. Planirajući da nastave isti trend, čelnici kompanije su najavili novi model treće generacije Nissan Qashqai terenca. 

prikaz felne na točku automobila

U samu fabriku namenjenu za proizvodnju, uloženo je preko 465 miliona evra, kako bi se renovirala i prilagodila za pravljenje novog modela. Jedan od najvećih izdataka je presa za formiranje aluminijumskog tela automobila u vrednosti od 60 miliona evra. 

Najavljena cena za pomenuti automobil je 39 hiljada evra, sa početkom prodaje na leto 2021. godine.

Koje nam novine donosi novi model?

Novi Nissan Qashqai dobija osveženje u vidu detalja kako u spoljašnjem, tako i u unutrašnjem izgledu, te postaje znatno sofisticiraniji nego pređašnji modeli. 

Prednja strana automobila biće dosta oštrija, pa samim tim upadljivija na prvi pogled, s obzirom na veću istaknutost slova V, na koje se naslanjaju farovi sa novim LED osvetljenjem. Sa druge strane, možemo slobodno reći da zadnji deo automobila nije puno promenjen, za čim nije ni bilo preterane potrebe u estetskom smislu.

Veličina gepeka nije povećana, što mnogi zameraju proizvođačima, s obzirom da mnogi drugi terenci imaju gepek prilagođeniji svom velikom izgledu. 

Osvežena je i unutrašnjost novog modela, koja ranije nije bila na zavidnom nivou, pa je tako sada ubačena kožna presvlaka za sedišta koja doprinosi luksuznijem izgledu, sa kontrasnim krajevima bez kože.

Privlačna je činjenica da će modeli sa punom opremom imati masažere, a povećan je prostor za putnike na zadnjim sedištima. Zadnji deo automobila je veliki, ali ne kao drugi SUV modeli sličnih karakteristika.

Unapređenje ekrana, njegovih specifikacija i veličine doprinosi većem kvalitetu slike. Dužina je 22 cm, a sama platforma namenjena je za prikazivanje informativno-zabavnog sadržaja i praćenje navigacije na kvalitetnijem nivou.

prikaz motora automobilaPromene u skladu sa modernim trendovima

Automobil dolazi u dve varijante po pitanju jačine motora i to od 138 i 156 konjskih snaga. Standardni model podrazumeva pogon na prednjim točkovima i manuelni menjač sa 6 brzina, ali za automatsko upravljanje brzina i pogona na sva četiri točka, nudi se samo snaga motora od 156 konjskih snaga. Ovoga puta se ne planira model sa pogonom na dizel, ali je najavljen hibridni terenac sa 187 konjskih snaga.

Prednosti hibridnog terenca Nissan Qashqai biće jače ubrzanje, manja buka prilikom vožnje i naravno smanjeno zagađenje životne okoline, a proizvodnja ovih modela postaje trend u automobilskoj industriji.

Bezbednost je jača strana svih dosadašnjih modela, pa tako ni sada neće biti odstupanja. ProPilot je modernija verzija tempomata i pomaže u podešavanju brzine kretanja na otvorenom putu. Automatsko kočenje je takođe sastavni deo opreme i pomaže bezbednijoj vožnji.

Nissan Qashqai je model automobila koji je poprilično popularan i na ovim prostorima, te ga neretko možemo videti na našim putevima. Naše tržište postaje sve bogatije novim modelima, a prodaja polovnih automobila je učestalija nego ranije.

Prodajom starog automobila do brze zarade

Kupoprodaja automobila u našoj zemlji dobija na popularnosti, jer su ljudi uvideli sjajan način da uvek voze relativno nove i kvalitetne modele. Ukoliko ste zainteresovani za prodaju starog vozila, kontaktirajte nas

Otkup polovnih automobila je postala uobičajena i proverena praksa, u šta se morate uveriti i sami.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem