Evo kako izgleda Nissan Pathfinder 2017 i koje su prednosti

U najkraćim crtama, novi Nissan Pathfinder 2017 koji je najavljen za sledeću godinu dobija noviji izgled, više snage, značajne promene na polju bezbednosti automobila i poboljšanje tehnologije.

Nissan Pathfinder 2017 novi terenac

Ovaj fantastični model terenca je na tržištu automobila već više od 30 godina, i tim povodom dobija potpuno osveženi dizajn, celokupan poboljšani pogon i dinamiku automobila.

Dizajn Nissan Pathfinder-a i veća bezbednost putnika

Nissan Pathfinder 2017 spreda

Mnogi su Nissan Pathfinder 2017 uporedili sa Ford Explorerom, a ono što najpre upada u oko jeste robusniji izgled novog Nissan-a koji dobija četvrtastiji oblik prednjeg dela automobila i haube. Sve ovo se odlično uklopilo uz njegove farove koji imaju više različitih oblika, a što se opet sa druge strane odlično slaže sa stilom dizajna automobila koji Nissan neguje u poslednje vreme.

Ovakav trend je podstican izradom što kvalitetnijeg automobila, kom će u prvom planu biti komfor putnika u vozilu kao i njihova bezbednost, koja je dobijena kvalitetnijim ramom ali i većim prostorom potencijalnog gužvanja haube i drugih delova koji vode ka havarisanom automobilu,

Kada je u pitanju pozadina automobila, novi Nissan Pathfinder 2017 dobija nove branike, koji su nešto pojačaniji, a uz njih su tu i nova sočiva za reflektovanje svetlosti.

Nissan Pathfinder 2017 gepek otpozadi

Treba reći da je i dinamika automobila poboljšana u odnosu na prethodni model, iako je i ona bila i više nego zavidna. U poređenju sa Mazdom CX-9, ovaj automobil ima bolju ocenu a samim tim se može očekivati i veća ušteda goriva za pokretanje ovog težeg crossover-a.

Ekonomičnost i koliko troši Nissan Pathfinder 2017?

Procene su da će ekonomičnost tj. potrošnja goriva ovog SUV vozila u odnosu na uslove vožnje, biti 14,1  km/l (20 mpg) kada je u pitanju vožnja automobila u gradu, dok je za autoput procenjena potrošnja oko 10,5 km/l (27 mpg) kada su u pitanju automobili sa prednjim pogonom. Dok je u slučaju varijante Nissan Pathfindr-a sa pogonom na sva četiri točka, procena da će u gradu trošiti oko 14,9 km/l u gradu, odnosno 10,9 km/l na autoputu.

S obzirom na robusni izgled automobila, njegovu težinu, snagu motora i ostale karakteristike, reklo bi se da je ekonomičnost na zadovoljavajućem nivou, i da će oni kojima je ovakav automobil potreban biti zadovoljni. Nije baš očekivano da će se skoro naći i na našim ulicama, a još dalje u budućnosti za otkup džipova i drugih SUV vozila, ali otom potom.

Motor automobila j 3,5-litarski V6 koji će proizvoditi 284 konjskih snaga.

Tehnološke karakteristike novog Pathfinder-a

Nissan Pathfinder 2017 enterijer

Kada su u pitanju nove tehnološke karakteristike one se prvenstveno odnose na njegov unapređeni kontrolni displej sa lepšim bojama, kao i tačskrin ekran veličine 8 inča, koji je takođe postao veći u odnosi na prošlogodišnji model koji je posedovao 7 inča. Ovime će Navigacija u automobilu postati još bolja, ali unapređenja same navigacije će zavisiti od paketa opreme automobila koju će kupci otkupiti.

Ukoliko se dokopate ovog lepog, SUV porodičnog automobila, pišite nam utiske i slobodno se javite ako Vam zatreba otkup polovnih vozila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem