Novi koncept Lade – Lada XCode napada SUV klasu

Ponos ruske auto industrije, auto kompanija Lada, je uvek bila konzervativni evergreen i brend automobila koji je dolazio do svojih kupaca na tržištu. Pogotovo kada su pitanju Lada Niva i terenska vozila. Bez obzira na uspeh, kvalitet i snagu drugih terenaca koji su se u sličnim klasama mogli pronaći kod konkurencije, Lada je uvek imala svoje obožavaoce. E pa Lada ovaj put napada još jače savršenim nastavkom Lada Nive. U pitanju je Lada Xcode, novi koncept lakog SUV vozila. Lepša nego ikad, novi koncept Lada XCode stiže na tržište i može poremetiti konce snažnoj konkurenciji.

Lada Xcode koncept 2016 prednja strana dizajn

XCode nastavak serije X dizajn Lada automobila

Iako bi već postavljeno tržište, sa dobro poznatim snažnim auto kompanijama u oblasti terenaca, reklo da Lada nema prođu, njen izdrživi imidž i fenomenalni dizajn Lada XCode automobila, uveravaju u suprotno! Lada XCode deluje snažno i dizajnom se nastavlja na Ladin X dizajn koncept, čime parira konkurenciji zahteva poštovanje. Neki kažu kako su za novi Lada XCode više različitih automobila poslužili kao inspiracija za dizajn. Iako ima istine da prednji deo automobila sa evidentno podignutom haubom podseća na fantastični Landrover Evoque, te da zadnji trap asocira na Nissan Juke, Lada Xcode ja automobil za sebe. Maestralan u dizajnu sa prepoznatljivim bočnim linijama koje stvaraju X efekat. Tu su naravno i upečatljivi farovi koji sa prednjim delom automobila takođe odgovaraju X dizajnu.

Boja Lada XCode automobila koji je za sada predstavljen je žuta, dok potporu i agresivnost daju crni rubovi i pojedinačne linije uz veliki i oštri dizajn točkova.

Enterijer automobila je elegantan, i neki bi čak rekli previše neutralan, ali sportska spoljašnjost je sasvim dovoljna za ovaj fantastični SUV automobil, dok utisak vožnje treba da ostane opušten i elegantan. Lada kontakt je računarski sistem i sistem nekoliko touch screen ekrana koji se nalaze na kontrol tabli automobila. Najavljene su posebne i unikatne specifikacije automobilskog računara.

Još su nepoznate mehaničke karakteristike Lada XCode-a

Lada Xcode dizajn zadnja strana

Lada XCode je predstavljena na upravo završenom Salonu automobila u Moskvi, gde su svi posetioci bili oduševljeni dizajnom auta, ali još uvek nisu predstavljene karakteristike XCode-a u pogledu vrste motora, njegove snage i pogonskog goriva. Ono što je doduše poznato, jeste da će Lada XCode biti dostupna u 4×4 varijanti. Pogon na sva četiri točka definitivno svrstava ovu Ladu u obećavajuće nove SUV modele i terenska vozila.

Pretpostavlja se da će specifikacije biti mešavina Lada X ray i Vest modela, a ono što je važno jeste da se u prodaji može očekivati od 2017. godine. Šta kažete, možete li videti ovaj zadivljujući model u planinskim predelima Srbije, kako sigurno savladava sve planinske puteve i neravan teren? Mi bismo sigurno voleli jedan takav da otkupimo uz otkup polovnjaka, ali za sada je dosta i da stigne neki novi u Srbiju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem