Skoro 400.000 rezervacija za Tesla 3 model

Neverovatan uspeh koji beleži auto proizvođač Tesla motors ne prestaje da oduševljava. Pre 3 nedelje je ceo svet preplavila najsvežija informacija, da je na dan prvog predstavljanja najnovijeg električnog automobila Tesla model 3, automobil rezervisalo čak 119.000 kupaca, uz polaganje depozita. Ova brojka nezaustavljivo raste, nateravši čelnike Tesla automobilske kuće, da preispitaju svoje proizvodne kapacitete.

Tesla 3 model je automobil koji je najavljen i planiran da izađe na ulice brojnih svetskih gradova, kasnije tokom 2017. godine. Čineći prethodnu informaciju još toliko neverovatnijom. Naime, čak pre nego što je automobil predstavljen, vladalo je veliko interesovanje za novi model 3 Tesla vozila, da bi na sam dan predstavljanja, auto kaparisalo više od 120.000 ljudi. Razlog za ovo jeste želja iskrenih obožavaoca ovog brenda automobila, da među prvima dođe do novog, eko vozila, kao i činjenica da je automobil Tesla 3, najjeftiniji model koji je do sada plasirala ova auto kuća.

Koliko je interesovanje raslo, najbolje se pokazalo nakon nedelju dana „pretprodaje“, kada je broj rezervacija tj. polaganja depozita za Tesla 3 auto, u iznosu od 1000$, položilo više od 325.000 ljudi. Poslednje informacije govore da je rezervisano čak  400.000 Tesla 3 automobila.

Ekonomičnost automobila, odličan dizajn i niska prodajna cena od „svega“ 35000 $, kada su u pitanju svetski standardi i električni automobili, a posebno brend Tesla, su definitivno uticali na popularnost i želju za otkup automobila koji je sveže predstavljen. Koliko je interesovanje bilo, objašnjava i situacija da su mnogi fanovi kampovali ispred salona u kom je trebalo da se desi prvo predstavljanje vozila. Ovako nešto bi u Srbiji moglo da se dogodi samo ako bi Volkswagen najavio ponovnu proizvodnju Golf II modela. U svakom slučaju, ekološka strana koju ovaj zeleni automobil poseduje, okidač je za veliki broj ljudi da ulože novac u ova kola, time postavljajući standarde koje revolucija zelenih automobila iziskuje.

Karakteristike Tesla 3 modela

Kada već pominjemo ovaj nezaustavljiv rast, red je da se napomene da Tesla 3 sa punom baterijom tj. punjenjem ima domet od 215 m tj. 346 km, a da sa svojom snagom motora dostiže brzinu od 100 km/h za manje od 6 sekundi. Tesla 3 poseduje i mogućnost za autopilot vožnju kao i opciju super punjenja električnom energijom, koja omogućava do pola pun automobil za svega 20 minuta punjenja. Supercharger „punjači“ su strateški raspoređeni celom širinom glavnih sobraćajnica u Americi, Evropi i Aziji (u Sriji ih nema), time omogućivši lako putovanje na duže staze. Ovaj sedan je do detalja razrađen sa aspekta bezbednosti vozača i učesnika u saobraćaju.

Utikače imamo, prave punjače za elektro motore nemamo, ali to nas ne sprečava da jedva čekamo dan kada ćemo i u Srbiji imati uslove da vozimo neki od ovih modela. Makar to bilo moguće samo i u glavnom gradu, gde će za Beograd otkup automobila poprimiti potpuno nove dimenzije, uključivši elektro automobile. Ali ko zna, možda vrlo brzo budemo u mogućnosti da neometano elektro automobilom odemo na more, ili bilo gde drugde u Srbiji.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem