Novi Hundai i10 – mali gradski automobil nove generacije

Južnokorejski multinacionalni proizvođač automobila Hyundai je galerijom fotografija najavio novu generaciju svog malog gradskog automobila. Uoči početka sajma u Frankfurtu, ovaj automobilski gigant će model Hyundai i10 prvi put biti predstaviti publici prilikom izložbenog dela program.

automobil hyundai na putu

Novi model i10 – specifikacije automobila nove generacije

Hyundai i10 će biti najmanji model ovog korejskog proizvođača, koji je u svojoj trećoj generaciji porastao je za 20 mm u širinu, u poređenju sa prethodnikom. Pored toga, vozilo je u novom ruhu niže, za 20 mm u odnosu na prethodni model, pa su razlike time nadoknađene. 

Postojeće promene u proporcijama prati i novi dizajn zbog kojeg Hyundai i10 izgleda znatno atraktivnije. To se naročito ogleda u verziji sa krovom, koji je drugačije boje od ostatka karoserije. Ukoliko se kupci odluče i za opcione 16-inčne alu felne kojima je opremljen primerak sa promotivnih fotografija južnokorejske kompanije, postiže se atraktivniji efekat u dizajnu.

Sa upečatljivim i modernim dizajnom i naglašenom stilizovanom kaskadnom rešetkom, Hyundai i10 pripada generaciji gradskih automobila koji poseban akcenat stavljaju na sportski deo dizajna i izgleda samog vozila.

Kako navode iz vrha kompanije Hyundai, u početku će kupcima na raspolaganju biti dva benzinska motora. Bazični 3-cilindarski 1.0-litarski agregat koji proizvodi 67 ks i 96 Nm i, nešto jači, 1.2-litarski četvorocilindraš koji isporučuje 83 ks i 118 Nm. Oba su standardno povezana sa 5-brzinskim manuelnim menjačem, dok je 5-stepeni automatik dostupan kao opcija.

Otkup polovnih Hyundai automobila

Ukoliko vi imate u svom posedu neki polovni Hyundai, koji želite da brzo, lako i bez previše čekanja i odlaganja prodate, onda se obratite nama i mi ćemo u rekordnom roku izaći na teren i pogledati vaš automobil. Mi vršimo otkup svih polovnih automobila, bez obzira na pređenu kilometražu, stanje vozila ili enterijer. Nakon obavljene inspekcije postižemo dogovor na obostrano zadovoljstvo, a keš dobijate na ruke.

 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem