Novi Ford F-150 pikap iz 2021. ima problem sa korozijom

Društvene mreže i forume preplavile su slike na kojima se vidi rđa ispod potpuno novog Ford F-150 pikapa. Vlasnici su upitali kompaniju Ford o čemu se radi i dobili izjavu u kojoj se navodi: “Iako neke od komponenti F-150 modela mogu pokazivati znakove površinske rđe, to neće imati uticaja na njihove performanse ili životni vek.”

Prikaz Ford logoa na prednjem delu automobilaNov polovičan automobil?

Trenutno je nejasno kako je došlo do ovog problema i koliki broj modela će tek stići sa zarđalim delovima. Novi vlasnici F-150 Ford pikapa žalili su se da su njihovi automobili dostavljeni iz fabrike sa jako zarđalim delovima, uključujući i auspuh, diferencijal, osovinu, glavčine točkova i druge delove. 

Za sada je nemoguće utvrditi koliki broj Fordovih kamioneta je pogođen ovim neočekivanim problemom za potpuno nov automobil, a ono što je čudno u čitavoj situaciji je kako je kompanija Ford dozvolila da ovoliki broj delova prođe vizuelni pregled i kontrolu tokom proizvodnje. 

Automobil Ford sive boje u podzemnoj garažiKorozija kao kozmetički detalj

Iako Ford F-150 zadržava aluminijumsko kućište svog prethodnika – revolucionarni dizajn za pikape koji je Ford koštao milijarde, okvir i većina ključnih delova ispod vozila su čelik ili čelik visoke čvrstoće. 

Površinska rđa ispod auta nije neuobičajena na starijim automobilima, međutim posebno je alarmantno da potpuno novo vozilo stigne sa delovima koji izgledaju kao da su prerano ostarili, s obzirom na rigorozan proces kontrole kvaliteta koji su na snazi u modernim montažnim pogonima. 

Fordove rđave nevolje tek su počele, a premda ova vozila nisu opasna za vožnju, nikako nisu ni za pohvalu. 

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela 

Našu agenciju za otkup automobila ne zanima da li je vaš automobil rđav ili ne, mi vršimo otkup vozila svih vrsta i modela neovisno od njegovog stanja

Na teren izlazimo u najkraćem roku nakon vašeg poziva, na teritoriji Beograda ili bilo kojeg drugog grada u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu vrednosti, dogovaramo se brzo, a novac isplaćujemo na ruke odmah.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem