5 najboljih pick-up kamioneta

Kamioneti, karavani i ostale vrste velikih automobila se veoma dobro prodaju u zemljama čiji su putevi prilično široki, kvalitetni i koji nemaju mnogo saobraćaja. Međutim, preduslov za voženje ovakvog vozila je i povoljna cena goriva budući da kamioneti uglavnom troše od 6 do 8 litara goriva na pređenih 100 kilometara.

Uprkos velikoj potrošnji, pick-up kamioneti su veoma popularni među zanatlijama, poljoprivrednicima i, generalno, preduzetnicima jer su u ptianju veoma komforna vozila sa velikom korpom na zadnjem delu u kojoj se mogu prenositi najrazčitiji materijali.

Zato, ukoliko ste ljubitelj pick-up kamioneta, nastavite sa čitanjem ovog teksta jer smo se potrudili da izdvojimo 5 najboljih modela koji su se pokazali kao najbollji izbor među kupcima širom sveta.

Ruka na volanu Micubiši automobila

#1 Toyota Hilux

Hillux model čuvenog japanskog proizvođača Toyote se proizvodi od davnih šezdesetih godina, a od tada ovo vozilo uživa u reputaciji jednog od najpouzdanijih i najudobnijih kamioneta koje pruža odlično iskustvo u vožnji zbog lakoće upravljanja i uskim putevima.

Toyota Hilux se takođe može pohvaliti veoma udobnim i modernim dizajnom enterijera kao i instrument tablom koja pruža mogućnost integrisanja sa multimedijalnim uređajima i pametnim telefonima.

Nosivost prikolice ovog kamioneta iznosi čak jednu tonu, dok mogućnost vuče prikolice iznosi čak 3,5 tone. Hilux ima pogon na četiri točka koji se podrazumeva kod svih varijanti karoserije.

Siva Tojota Hillux pored drveta, prikaz sa prednje strane

#2 Ford Ranger

Ford Ranger je jedan od najpopularnijih modela pick up kamioneta. Poput Toyote Hilux, ovo vozilo, uprkos svojoj veličini, takođe pruža odličnu kontrolu svom vozaču na različitim terenima. 

Uprkos veoma udobnom vozačkom sedištu, najveća zamerka koju korisnici imaju na ovo vozilo je nedostatak komfora na putničkim sedištima. Pokreće ga dizel goriv a 4×4 pogon omogućava lako kretanja po svim terenima što ovaj model čini jedan od favorita u ovoj kategoriji vozila.

#3 Nissan Navara 

Japanski proizvođači automobila poput kompanije Nissan su bili među pionirima proizvodnje pick up kamioneta. Upravo iz tog razloga, veliki broj ljubitelja ovakvih vozila, upravo bira japance zbog tradicije u proizvodnji, a samim tim i veoma kvalitetnih proizvoda. 

Navara je model koji dolazi sa pogonom na sva četiri točka i a gorivo koje veoma snažan motor ovog vozila koristi je turbo dizel i može se kupiti sa opcijom manuelnog ili automatskog prenosa brzina. 

#4 Isuzu D-Max 

Kada su u pitanju kamioneti, Isuzu je samoproklamovani kralj auto proizvođača, a model D-Max je jedan od najzaslužnijih razloga za to. Kabina ovog vozila ima niz neophodnih kontrola koje su veoma lake za korišćenje budući da je njihova veličina znatno veća nego kod drugih vozila.

Veliak prednost Isuzu D-Max pick up kamioneta je takođe što je nešto jeftiniji od ostalih vozila sa ove liste. Zato, ukoliko odlučite da uštedite nešto novca, Isuzu D-Max je odličan izbor za vas. 

#5  Mitsubishi L200

Mitsubishi L200 se trenutno proizvodi u šestoj generaciji vozila. Mnogi korisnici su imali žalbe kada je reč o udobnosti ovog automobila jer smatraju da je veličina vozačke kabine nešto manje u odnosu na druga vozila u ovom rangu.

Međutim Mitsubishi L200 je nadomestio ovu manu zbog svoje velike sposobnosti nošenja, naime čak 950 kilgorama,  modernim dizajnom i prilično malom potrošnjom od samo 10 litara na 100 metara u gradu, odnosno 7.7 litara na 100 metara na otvorenom putu.

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Ukoliko imate neko polovno vozilo na dizel, benzin ili metan koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Bilo da je u pitanju pick up kamionet ili neka druga vrsta vozila, mi dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem