OVE automobile bi bilo bolje da izbegnete

Ugledni američki časopis objavio je spisak modela automobila na kojima su najčešći skupi kvarovi motora koji traže skupe servise. Predstavljena je lista od 10 automobila kojima najčešće strada motor i koje definitivino treba izbegavati

Kolona automobila

Šta je uzimano u obzir pri formiranju liste

Problemi na popisanim automobilima su razni, od manjka snage, niske kompresije vazduha, trošenje ulja ili nemirnog rada i u slučaju vozača u Sjedinjenim Američkim Državama to znači ili promena čitavog motora, pa i automobila.

Zbog toga je sastavljena lista modela koji su skloni ovakvim skupim mehaničkim kvarovima i koje trebate izbegavati, a napravili su i koja su alternativna rešenja.

Koji su to automobili našli mesto na neslavnoj listi

Na vrhu liste nalazi se Audi A4 iz 2010. godine, potom ide Ford F-350 iz 2008. godine, pa 2001 Chrysler PT Cruise, pa Mini Cooper 2008. 

Na samoj sredini ove nepopularne liste nalaze se Chevrolet Equinox/GMC Terrain iz 2010. godine, zatim Jeep Wrangler iz 2006., kao i Cadillac SRX iz 2010. godine.

Poslednja mesta na listi automobila za izbegavanje zauzeli su Acura MDX iz 2003. godine, Buick Lucerne iz 2006. i GMC Acadia iz 2010. godine. 

Otkup svih polovnih automobila

Da li imate neko od ovih vozila? Ukoliko DA pravo je vreme da ga se rešite! Ako želote brzo, lako i povoljno da prodate auto, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem