Zvanično predstavljen novi BMW Serija 4

Nemačka kompanija BMW zvanično je predstavila novu verziju automobila BMW Serije 4 Coupe na digitalnoj konferenciji. Sportska verzija ovog automobila nastala je po uzoru na najprodavaniji BMW model – BMW Serije 3, ali za razliku od svog “idola”, BMW Serija 4 Coupe nudi mnogo ekstravagantniji i kontroverzniji dizajn.

Logo BMW automobila

Kako izgleda novi BMW Serija 4

Ono što je izazvalo lavinu komentara kada je u pitanju izgled novog BMW-a jeste velika maska hladnjaka, za koju ljudi koji su komentarisali na internet portalima smatraju da je jednostavno prevelika. Međutim, BMW očigledno ne odustaje od svoje dizajnerske filozofije, tako da na tržište izlazi prema svojim zamislima. 

Za razliku od BMW Serija 3 limuzine, BMW Serija 4 Coupe ima za 57 mm nižu liniju krova, a težište je niže za 21 mm, dok je trag zadnjih točkova širi za 23 mm. Fino je raspoređena raspodela mase u odnosu 50:50, podešeni su prilagodljivi amortizeri, kao i vešanja, a sve to upotpunjava osmostepeni automatski menjač, za pravi užitak tokom vožnje.

Naravno, BMW nudi i široku paletu motora, u čije performanse ne bi trebalo da sumnjamo, ako uzmemo u obzir kvalitet nemačke izrade. 

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Ukoliko vi imate neko polovno BMW ili bilo koje drugo vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem