Unapređeni KIA Picanto dolazi uz jači motor i dodatne mere sigurnosti

Volan u KIA automobilu

2020. godina je donela unapređenu verziju KIA Pikanta sa mnoštvom opcija za personalizaciju

Kia je osvežila svoj najmanji model koji ima u ponudi. Pikanto je mali auto namenjen za gradsku vožnju koji je sada dobio promenu dizajna enterijera, eksterijera ali i bolji, ekonomičniji i pouzdaniji motor.

Nova KIA Picanto, razvija brzinu od nešto manje od 100 km/h za oko 16.6 sekundi, dok njene verzije sa boljom opremom to rade za čak 9.9 sekundi.

Motor je najviše unapređen kada je reč o novoj verziji Picanto vozila, jer su obrada goriva i prijem goriva optimizovani, što produžava njegov životni vek.

Međutim, početna cena je prilično visoka a iznosi čak 12.000 evra. Postoje i napredniji modeli čija cena dolazi čak do 16.000 evra.

Kada je reč o dizajnu eksterijera, promene su napravljene po uzoru na sportsku GT liniju i moderan dizajn X-Line model. Izgled branika je sada potpuno drugačiji, prednja svetla su re-dizajnirana i zadnja svetla imaju LED osvetljenje.

Metalna felna na kia automobilu

Moguća sinhronizacija sa svima uređajima

Kontrolna tabla je opremljena ekranom na dodir koji podržava i Eplov (Apple) sistem po imenu KarPlej (CarPlay) kao i Androidov Auto sistem. Ima opciju da se, preko blututa, poveže sa dva uređaja u isto vreme.

Zbog ove funkcije, korisnici mogu u svakom trenutku, preko svojih telefona, da provere tačnu lokaciju svojih vozila kao i da, direktno u kompjuter, učitavaju željene lokacije.

Dizajn enterijera je osvežen novim bojama plastičnih delova kao i tapacira. Postoji i dodatni sigurnosni pribor koji podrazumeva automatski sistem kočenja sa senzorom koji se aktivira ukoliko je pešak u blizini vozila u pokretu, nadzorom mrtvih uglova, i asistencijom pri održavanju trake.

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Ukoliko imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem