Toyota Fortuner dobija sasvim novi izgled

Japanska fabrika automobila predstavila je restilizovanu verziju svog SUV automobila koji nosi naziv Toyota Fortuner. Osim ovog automobila premijerno je prikazan i obnovljeni pick-up model Hilux. Toyota na ovaj način kreće u novo poglavlje tokom druge polovine 2020. godine. 

Logo Toyota automobila

Kako će izgledati novi Toyota Fortuner

Aktuelni Toyota Fortuner je predstavljen pre 2015. godine, pa su u kompaniji smatrali da je sada pravo vreme za modernizaciju. Nakon modernizovanog redizajna radi se o vozilu sa boljom opremom, između ostalog novim svetlima, drugačijem prednjem grilu i doteranim branicima.

Fortuner je dobio i novi infotainment sistem sa ekranom od 8.0-inča, kao i Apple CarPlay i Android Auto. Automobil je inače dugačak 4,8 metara, širok 1,86 metara i ima međuosovinsko rastojanje od 2,75 metara.

Što se motora tiče, u gami su 2,4 i 2,8 litarski turbodizelaši u paru sa 6-stepenim manuelnim i 6-stepenim automatskim menjačem. Na pojedinim tržištima u ponudi će biti i verzija Fortuner Legender koja ima nešto drugačiji prednji deo i bogatiju opremu.

Otkup polovnih automobila svih modela i vrsta

Ukoliko vi imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem