Najluksuzniji Volvo do sad – S90 Ambience

Unapređeni sistem ozvučenja, prilagođen parfem i specijalni vizuelni efekti u enterijeru dodaci su posebne edicije Volvo S90 Ambience koncepta predstavljene pre sajma u Pekingu. Evo i kako izgleda.

volvo S90 Ambience

Koncept Volvo S90 Ambience je luksuzna limuzina unapređena detaljima koji podižu nivo komfora na viši nivo. Imamo uvid u izmene enterijera pre samog debitovanja na Sajmu u Pekingu. Koncept koristi specijalne vizuelne efekte, zvuk i miris da poveća osećaj luksuza putnicima.

Premijum limuzina za najviši komfor putnika

Koncept je baziran na Volvo S90 sa najvećim paketom opreme, tj verziji sa tri sedišta – koja se prodaje samo u Kini. Da dobro ste pročitali, tri sedišta, jer je sedište suvozača uklonjeno kako bi se obezbedio prostor za putnike na zadnjoj klupi – kome je automobil zapravo i namenjen.

Aspekti automobila se kontrolišu preko aplikacije na pametnom telefonu, koja omogućava onima koji su unutra da izaberu neki od vizuelnih elemenata na kojima je Volvo radio. Teme kao što su Skandinavska šuma, Polarna svetlost ili Kiša su projektovani na krovu automobila.

volvo S90 Ambience

U zavisnosti od izabrane teme, automobil automatski usklađuje miris, sa jednim od četiri predefinisana parfeme koji se ubrizgavaju u kabinu.

Doživljaj zvuka u Volvo S90 Ambience je unapređen implementacijom zvučnog sistema Bowers & Wilkins, a čak su ubačeni mini zvučnici u naslone sedišta.

volvo S90 Ambience

Model u planu

Iako je trenutno samo koncept, Volvo ima u planu da lansira verziju Ambience kao opcioni paket za Excellence modele u Kini. Nakon što je Geely kupio švedskog proizvođača, Kina sve više postaje jedno od ključnih tržišta za švedski brend. Samo prošle godine je prodato više od 100.000 vozila.

volvo S90 Ambience

Volvo je sa S90 uradio nešto što nije viđeno u modelima ljutih rivala – Mercedesa, Audi-a ili BMW-a. Niko od njih nije išao principom maksimalnog komfora za vlasnika i izvadio prednje sedište u tom procesu. Iako S90 cilja na E klasu, mislimo da ovaj model lagano može da se takmiči i sa prestižnom S-klasom, BMW serije 7, pa i Audi A8 modelima. Makar će za razliku od njih moći da se vozi i za 10 godina, bez straha da ćete bankrotirati kada se nešto pokvari, a uvek je tu i otkup automobila u najgorem slučaju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem