Top Gear emisija o automobilizmu još jednom u krizi

Top Gear je svetski poznata emisija o automobilizmu koja postoji već više od 14 godina u svima dobro poznatom obliku. Zanimljivi BBC-jevi voditelji, odlični automobili ili pak stari pokvareni automobili sa auto otpada koje su otkupili voditelji. Vickasti komentari koji bi ocrnili već dovoljno “loše automobile” odnosno bocnuli u oko i ismevali poznate marke automobila. Da, reklo bi se da je u pitanju recept koji se uspešno krčka još od 2002. godine. Ipak prošlogodišnja kriza kada su emisiju napustili svetski poznati Top Gear voditelji, nije baš uspešno prevaziđena. Evo zbog čega je Top Gear opet u žiži javnosti i o čemu se radi.

Top Gear Matt Le Blanc voditelj Džoi

Naime, prošle godine kada je najavljen odlazak voditeljskog trojca koji čine Džeremi Klarkson, Dejms Mej i Ričard Hemond svi su mislili da će se Top Gear ugasiti i da emisija neće opstati. Ipak, BBC kao televizijska kuća je odlučila da nađe nove voditelje, između ostalih i starog člana Evansa, ali i dugogodišnjeg prijatelja emisije Meta. U pitanju je proslavljeni glumac Met LeBlank, svima poznatiji kao Džoi iz humorističke serije Prijatelji. Pošto se publika saživela sa američkim glumcem kog je već puno puta gledala u emisiji, BBC je kontaktirao Met LeBlanka da preuzme ulogu voditelja emisije.

Najpre je ideja bila da bude pomoćni voditelj, međutim njegova uloga je porasla i publika je dala zeleno svetlo za njegov učinak. Ipak prve epizode Top Gear nove sezone nakon odlaska poznate voditeljske ekipe, nisu prošle slavno.

Upravo to je najnovija kriza koja je rezultirala čak i svađom i izlaskom Kris Evansa iz same emisije.

Matt LeBlanc-u zeleno svetlo, a uprkos kritikama stiže nova sezona

Top Gear Matt LeBlanc - voditelj Džoi Met Leblank

Iako je Matt LeBlanc kao voditelj Top Gear-a dobio sasvim pristojne ocene, mnogi su još uvek ljuti što više nema slavna tri voditelja koja uveliko pripremaju potpuno novu emisiju o automobilima, sa prepoznatljivim šarmom ali još većim budžetima i novim idejama o tome kako predstaviti nove automobile odnosno kako ih ismejati i pomenuti.

Iako je usledila svađa i ne baš sjajne kritike verne publike, Matt LeBlanc je ocenjen kao pravi zaljubljenik i poznavalac automobila. Prepoznatljivo opušteni “Džoi” je tu i za sledeću sezonu kao glavni voditellj Top Gear-a dok će ulogu Kris Evansa gotovo sigurno preuzeti neko iz postojeće ekipe.

Top Gear 24. sezona najavljena za 2017. godinu

Iako je BBC zvanično najavio novu sezonu za narednu godinu, voditelj emisije smatra da je najbolje da se ne meša u same planove već poručuje da se prati BBC za sve ostale informacije, dok se on fokusira na same automobile čiji i jeste fan, što je i dovelo do toga da bude najbrži vozač automobila među poznatima u Top Gear rubrici.

Dok čekate novu sezonu, prisetite se kako je to Matt LeBlanc odvozao svoj najbrži krug u Top Giru.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem