Tesla dodaje tehnologiju za smanjivanje buke u verzijama Model S i X

Tesla je u želji da poveća nivo funkcionalnosti i prefinjenosti automobila Model S i Model X odlučila da obavi promene za redukovanje buke, koja dolazi do kabine vozila.

Bežično ažuriranje softvera na novim automobilima Model S i X donelo je nove mogućnosti, od kojih je glavna Active road noise reduction, koja zahvaljujući paru mikrofona ubačenim u prednja sedišta meri buku unutar automobila, dok u isto vreme sprečava njeno širenje i omogućava prijatnu atmosferu unutar kabine.

Koliko je sistem za smanjivanje buke zaista efikasan?

Posle određenog vremena može se zaključiti da je sistem za smanjivanje buke dobio pomešane ocene od strane vozača automobila Model S i X. Možda baš zbog toga iz kompanije nisu hteli da ga nazovu “sistem za isključivanje buke”, već “sistem za smanjivanje”.

Ono što se takođe može smatrati propustom kompanije Tesla jeste da je “sistem za umanjivanje buke” unutar kabine ubačen samo na poslednjim, redizajniranim verzijama Model S i Model X u prethodnoj 2021. godini. 

Koja još poboljšanja podrazumeva ažuriranje?

Fotografija unutrašnjosti tesla automobila

Ažuriranje pod nazivom 2021.44.5 podrazumeva i druge promene pored redukovanja zvuka unutar kabine.

Neke od njih jesu promene u vezi sa navigacionim sistemom, mogućnost otključavanja samo vozačevih vrata automatski prilikom približavanja vozilu i kontrola klime na zadnjem sedištu preko ekrana na kontrolnoj tabli.

Još neke od dodatnih pogodnosti poboljšanih verzija jeste opcija za automatsko prijavljivanje habanja guma i unapređenju Autopark funkciju.

Kao naprednija opcija, koja je još uvek u Beta statusu testiranja, jeste mogućnost za sinhronizaciju preferencija vozača po pitanju položaja sedišta, ogledala i točkova, koje se kasnije može preneti na drugo Teslino vozilo.

Iako još uvek u fazi isprobavanja opcija od strane vozača, napredne mogućnosti i način na koji su aplicirane pokazuju sve prednosti napredne tehnologije, za koju se nadamo da će doći i na naše tržište u punom sjaju. Naši vozači se i dalje najviše opredeljuju za polovne automobile srednje klase.

Da li prodajete svoj polovni automobil?

Prodaja starog vozila je odlična opcija za prikupljanje sredstava za kupovinu sledećeg. Mi kao firma za otkup automobila nudimo najbolje cene na tržištu i isplaćujemo novac na ruke.

Kontaktirajte nas i uverite se zbog čega dugi niz godina poslujemo na tržištu polovnjaka sa velikom uspešnošću.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem