Na prodaju unikatni Tesla Model S karavan

Tokom 2018. godine, Holandska firma RemetzCar napravila je prvi od predviđenih 20 primeraka Tesla automobila pod nazivom Model S Shooting Brake. Ovaj automobil bio je izložen na Sajmu automobila u Ženevi u martu 2019. godine, gde je svojim dizajnom privukao pažnju svih ljubitelja četvorotočkaša.

Punjač za Tesla električne automobile

Međutim, ambiciozni plan se na kraju izjalovio s obzirom na to da je pomenuta holandska kompanija u međuvremenu propala, ali je taj prvi i jedni Tesla Model S Shooting Brake preživeo. I sada je na prodaju!

Performanse unikatnog Tesla Model S automobila

Jedinstveni Model S Shooting Brake ofarban je u metalik zelenu boju, a s obzirom na to da je zasnovan na verziji Model S P85, pokreće ga jedan elektromotor od 422 konjske snage i sa obrtnim momentom koji iznosi 600 Nm.

Električna energija se čuva u bateriji od 85 kWh. To je dovoljno za autonomiju 407-438 km (prema EPA standardu). Ono što je još poznato jeste da je standardni Model S P85 u stanju da ubrza do stotke za 4,5 sekundi, dok je maksimalna brzina 210 km/h.

Koliko košta ovaj automobil

Unikatni Teslin model potencijanog kupca koštaće 224.521 evra ukoliko dolazi iz neke od zemalja Evropske unije, dok je cena za klijente iz ostalih delova sveta umanjena za PDV i iznosi 185.555 evra. Automobil je do sada prešao oko 60 hiljada kilometara. 

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Ukoliko vi imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem