Kako Sajam automobila u Beogradu 2017. utiče na otkup automobila

Uskoro nam se bliži 53. Međunarodni salon automobila u Beogradu, koji će se održati od 24. marta do 2. aprila na Beogradskom sajmu. Evo šta je najavljeno za Sajam automobila 2017, a otkrivamo i kako će će Sajam automobila u Beogradu uticati na otkup automobila.

Sajam automobila u Beogradu 2017 - premijere i najave

Sajam automobila u Beogradu 2017

Veliki broj izvođača se okuplja ove godine na beogradskom sajmu automobila. Više od 400 proizvođača, distributera, uvoznika i predstavnika raznih automobilskih brendova iz više od trideset zemalja koji posluju na srpskom tržištu.

Slogan ovogodišnjeg sajma glasi ,,Godine prolaze, strast ne prestaje’’, i savršeno opisuje najreprezentativniji i najstariji regionalni dogašaj u sektoru auto industrije. Posetioci će biti u prilici da vide kompletnu ponudu svih tipova drumskog saobraćaja.

Beogradski sajam automobila je događaj gde će biti izložena široka paleta performansi, rešenja iz oblasti dizajna, teničko-tehnoloških inovacija. Pored tehnologije, u ponudi su finansijske ponude banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društva, koje će budućim kupcima biti na raspoloaganju pri razrešavanju dileme izbora i kupovine novog automobila.

Iako najveću pažnju tradicionalno privlače ekskluzivni premium modeli i noviteti, za pažnju posetioca takmičiće se i modeli sa alternativnim načinom pogona i najnovijim tehnologijama.

BMW je najavio prikaz svojih modela iz sektora električnih motora, tako ćemo biti u prilici da vidimo modele i3 i i8

Poznata je činjenica da je beogradski salon automobila prvi sajam nakon ženevskog, pa će tako prva svetska ponovna prikazivanja novih modela najverovatnije biti u Beogradu, očekujemo razna iznenađenja.

Jedan od novih izlagača je po prvi put ove godine, kompanija ,,Britiš motors’’ koja u svom portfoliju nudi prestižne automobile ,,Jaguar’’ i ,,Rendž Rover’’.

Da li se može očekivati novi rast prodaje na sajmu?

U prethodne dve godine prodaja novih automobila zabeležila je pozitivan trend rasta. Ako pretpostavimo da će se trend nastaviti možemo da očekujemo rast prodaje u ove godine u odnosu na prošlu od minimum 25 %.

Opšte informacije

Cena ulaznica

pojedinačne ulaznice 300 RSD
grupne ulaznice * 200 RSD
grupne ulaznice za đake u studente * 150 RSD
ulaznica za „Family Day“ 500 RSD
cena parkinga (po satu) 100 RSD

Radno vreme Beogradskog sajma

dan radno vreme
24. mart – 1. april 10:00 – 20:00 h
2. april 10:00 – 19:00 h

U isto vreme održavanja sajma automobila održaće se i 11. Međunarodni sajam motocikala, opreme i delova.

Kako će sajam automobila uticati na otkup automobila?

Sajam automobila u Beogradu je pravo vreme da se ljudi odluče za kupovinu novog automobila, a istovremeno prodaju stari. S’ tim u vidu, realno je očekivati da će se broj prodatih polovnih automobila u budućnosti povećati. Otkup automobila je način da vlasnici starih, polovnih automobila prikupe novac i ulože ga možda baš na Sajmu 2017. u neki novi, bezbedniji i lepši automobil.Da li će prodaja na sajmu uticati na otkup automobila?

Prodaja novih automobila je odlična vest za nas. Rad naše agencije se za sada odvija redovno, a nadamo se i da ćemo biti u mogućnosti da pomognemo svima koji žele brzo i efikasno da prodaju svoj automobil, da zarade novac i ulože ga dalje.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem