Redizajn: evo kako izgleda nova Kia Picanto 2017

Nedavno su se pojavile prve zvanične fotografije, novog, redizajniranog Kia Picanto automobila za 2017. godinu. Pogledajte kako izgleda i šta su karakteristike ovog automobila koji je premijerno najavljen za Salon automobila u Ženevi.

Nova Kia Picanto 2017 dizajn gt model

Kia Picanto 2017 na Ženevskom salonu automobila

Nova generacija popularnog Kiinog automobila, Picanto, je najavljena kao premijera za Salon automobila u Ženevi, koji će se i ove godine održati u Martu. Prošlogodišnji sajam u Ženevi je takođe bio veoma plodan i interesantan kada su u pitanju premijere automobila.

Ipak, ovog puta pričamo o Kia Picanto verziji za 2017. godinu, i to GT modelu kojim je korejska kompanija KIA odlučila da najavi novitete u 2017. godini.

Ovaj Mk3 Kia Picanto je se odlikuje i širim točkovima, koji su za oko 1.5 cm širi. Takođe, točkovi na novoj Kii Picanto su i izbačeniji, tako da su dizajneri postigli željeni cilj, a to je neuporedivo sportskiji i agresivniji stil nego trenutni Picanto model. Takođe, točkovi su i udaljeniji od osnove, tako da automobil dobija kraći prednji deo. Ovo je prilično velika razlika u odnosu na prethodne modele.

Evo kako izgleda novi Kia Picanto 2017

Izgled slabijih paketa opreme

Kada su u pitanju slabiji paketi opreme za Kia Picanto, svi malo čas pomenuti elementi koji GT verziju čine najjačom u seriji, će biti blago smanjeni u zavisnosti od paketa do paketa. Ipak, znatno dinamičniji izgled će i dalje biti primetan na svim modelima nove Kia Picanto. Glavni razlog za to će biti autentičan prednji deo automobila, tzv. Tiger Nose grille sa sve prepoznatljivim Kia LED svetlima.

Ovaj specifični nos automobila tj. branik će ga definitivno izdvajati u odnosu na prethodne modele koje smo otkupljivali ranije, a pored toga će automobil biti i jasno prepoznatljiv u odnosu na veoma slične modele konkurencije. Posebno u odnosu na Hyundai i10.

High-tech enterijer automobila za maksimalni komfor

Nova Kia Picanto 2017 enterijer

Kao i svi proizvođači automobila novog doba, teže optimizaciji prostora i maksimalnoj integrisanosti haj tek karakteristika, tako da se obezbedi prekopotreban komfor. Kožna sedišta i podrazumevani touch screen koji je postao standard za nove Kia automobile. Ovaj dizajn enterijera je poznat još i kao “lebdeći” dizajn.

Još uvek nije otkriveno kakvu će sve novu tehnologiju sadržati nova Kia Picanto, ali je najavljen niz unapređenja, kao i nekoliko stavki za bezbedniju vožnju koje će sasvim sigurno unaprediti osećaj u vožnji.

Takođe, najavljeno je i mnogo više mogućnosti za personalizaciju vožnje. Ovo će biti posebno pogodno za sve vozače koji provode puno vremena u svom automobilu, pa im je potpuno osećaj komfora i standardizovanosti vožnje preko potreban.

Ovo je definitivno još jedan interesantan automobil koji KIA plasira, baš kao i pristupačni Kia Rio koji se našao među 5 najpristupačnijih automobila u 2017.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem