Ford Mustang Mach-E sa većim dometom u 2022. godini

Inženjeri kompanije Ford su uspeli da konstruišu znatno naprednije baterije sa većim kapacitetom, kako bi produžili domet prilikom vožnje automobila Ford Mustang Mach-E.

Vozilo sa implementiranim novim baterijama možemo očekivati već krajem prvog kvartala 2022. godine. Cene za Ford Mustang Mach-E počinju od 50.000 evra.

Punjač za električni automobil

Šta znači implementacija novih baterija u Fordovo vozilo?

Nove baterije će moći da doprinesu u zavisnosti od verzije Mach-E linije automobila kompanije Ford, koja teži da se u potpunosti prebaci na proizvodnju električnih vozila.

U zavisnosti od modela, povećanje dometa prilikom vožnje će zahvaljujući novoj tehnologiji baterija biti između 1% i 7.4%, odnosno 27 km više u odnosu na Teslin model Standard Range RWD, pokazala su istraživanja Američke agencije za zaštitu životne sredine.

Standard range modeli baterija doprineli su uvećanju energije od 68 kWh do 70 kWh, dok su napredniji modeli pod nazivom Extended range, uvećale kapacitet sa 88 kWh na 91 kWh.

Ova minimalna poboljšanja su usklađena sa drugim unapređenjima, kako bi se dobilo na ukupnom mogućem dometu.

Volan na kome se nalazi ford logo

Fordov generalni menadžer za električne automobile, Darren Palmer je prvobitno obećao poboljšanja u vidu brzog punjenja, dok su korisnici već prijavili unapređenja pri brzom punjenju sa baterijama visokog kapaciteta.

Napredna električna vozila još uvek retko možemo susresti na našim ulicama, iako se nadamo da će se to uskoro promeniti. Na našem tržištu se najveći broj vozača i dalje oslanja na kupoprodaju polovnjaka.

Da li i vi prodajete svoje polovno vozilo?

Prodaja starog vozila može biti veoma dobra opcija za prikupljanje sredstava u cilju kupovine novog automobila, ako se odlučite za saradnju sa pravim kupcima.

Ukoliko vam je potreban otkup automobila, Beograd je jedna od destinacija na kojoj vršimo kupovinu svega što imate da prodate, bilo to staro, polovno ili havarisano vozilo.

Kontaktirajte nas, kako bi ugovorili termin za testiranje i kupovinu.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem