Novi Citroen C5 Aircross terenac stiže u 2019. godini

Prema poslednjim najavama francuskog proizvođača novi Citroen C5 Aircross terenac stiže na tržište u februaru 2019. godine. Kako se navodi, okvirna cena ovog automobila, koji će biti dostupan u tri serije – Feel, Flair i Flair plus, iznosiće oko 26.500 evra za osnovni Feel model.

Citroen C5 Aircross terenac

Oprema novog Citroena C5 2019

Sva tri pomenuta modela imaće ekran osetljiv na dodir od osam inči, koji uključuje TomTom navigacioni sistem, Apple CarPlay, Android Auto, kao i zadnju kameru. Takođe, tu je i digitalna instrument tabla, dužine od oko 30cm, sa kamerom i bežičnim punjačem za pametne telefone.

Tu je i bogata ponuda bezbednosne tehnologije – sigurnosne kočnice, upozorenje o napuštanju trake, kao i monitoring na mrtvim mestima. Još jedna od pogodnosti jeste program pod nazivom Highway Driving Assist, koji omogućava automatsko ubrzanje, kočenje i vožnju unutar trake na autoputevima.

Motor u novim C5 vozilima

U ponudi će biti dva benzinske i dve dizel opcije vozila. Benzinci dolaze u dve forme:

  • PureTech 130 trocilindar sa manuelnim menjačem sa šest brzina
  • PureTech 180 četvorocilindar sa automatskim menjačem sa osam brzina

Osnovni dizel model BlueHDi 130 dostupan je i sa manuelnim i sa automatskim menjačem, dok je BlueHDi 180 opremljen osmostepenim automatikom.

Feel serija biće opremljena benzinskim i dizel varijantama manjeg pogona, dok se Flair i Flair plus mogu nabaviti sa svakom opcijom motora.

Dimenzije novog C5 Aircross modela

Ovaj terenac biće 4,5 metara dug, 1,84 metara širok i 1,67 metara visok, dok je međuosovinsko rastojanje 2,73 metra, što obećava da će Citroen biti jednako udoban, kako za vozača i suvozača, tako i za putnike na zadnjem sedištu. Zadnje sedište napravljeno je od tri pojedinačna preklopna i pokretna sedišta. Prtljažnik je zapremine od 580 litara, ali sa spuštenim sedištima dobija se ukupna zapremina od 1630 litara.

OtkupAutomobila.rs rado otkupljuje brojna Citroen vozila već skoro čitavu deceniju, tako da ćemo rado otkupiti vaš polovni Citroen ako Vam je u planu kupovina Novog Citroen C5 Aircross terenca. Nadamo se da do toga neće doći, a zanimljivo je pomenuti da smo prošle godine otkupili jedan havarisan C5.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem