Audi najavljuje unapređen sistem upravljanja i amortizacije

Nemački proizvođač automobila, Audi, je najavio da će sve buduće generacije Audi automobila biti unapređene za novi sistem upravljanja automobilom. Kada kažemo sistem upravljanja automobilom, naravno mislimo na volan Audijevih automobila koji će unaprediti vožnju. Težnja audija je da se stvori sigurniji, dinamični sistem upravljanja automobilom, za kvalitetniju vožnju. Evo o čemu se radi.

Audi volan i dinamični sistem upravljanja vozilom

Unapređeni sistem proizvodnje Audijevih automobila i volana, će doprineti kvalitetu, sigurnosti i opštem utisku vožnje i upravljanja vozilom. Ideja je da će novi modeli Audija zadržati sportski osećaj upravljanja automobilom kao i do sad, ali na dinamičniji način, ili kako to u Audiju kažu: “Implementiraće širi opseg dinamičnih odlika vožnje.”.

Ovo znači da ćete i dalje imati osećaj kao da vozite sportski automobil, iako su u pitanju sedan modeli koji su se dobro pokazali na dugim distancama i širokim autoputevima, ali na način da se vozač oseti znatno uključenijim u sam proces vožnje sa više opcija i prirodnijim upravljanjem. Što je još bitnije, to neće stvarati nikakav zamor pri vožnji. Pri tome automobili će pokazati veći odziv na same zahteve vozača.

Novi Audi A8 će prvi dobiti unapređeni sitem upravljanja

Ideja je spojiti komfort i sportski vozački užitak, a Audi A8 će biti prvi model iz ove automobilske kuće koji dobija novi sistem upravljanja. U Audiju su najavili kako je cilj dostignuti optimalan odnos ova dva stila vožnje, poput komfora koji garantuje luksuzna Mercedes-Benz S klasa, sa sportskim odlikama dinamične vožnje.

Način na koji će se postići željeni sitem upravljanja vozilom je moguć zahvaljujući izmenama koje je elektronika pomoćnog upravljanja već dugo iziskivala, kao i izmenama u procesu proizvodnje amortizera Audijevih vozila.

Novi amortizeri i sistem upravljanja Audi automobila - A8

Ove izmene proizvodnog procesa će omogućiti lakše unapređivanje svih modela u novim procesima proizvodnje, a na postojećim platformama, bez potrebe da se celokupne platforme modela menjaju zarad pomenutih unapređenja.

Novi amortizacioni sistem Audi automobila će unaprediti bolje prijanjanje i upijanje krivina u dinamičnijim uslovima vožnje, pri čemu je nova elektronika sistema upravljanja i volan zadužen da ta vožnja bude prijatna, lagana i kvalitetna. Baš kako se i očekuje od Audi vozila.

Promena nije rezevisana samo za A8 i A6, već i A1 i A3

Promena u sistemu upravljanja Audi automobilom, nije rezervisana samo za skupocene A6 i A8 modele, već će promene biti primetne i na A1 i A3 modelima, kao i kada su u pitanju sportski automobili Audi kompanije, poput S i RS Audi-ja.

Ove promene još barem neko vreme sigurno neće uticati na tržište polovnih automobila, jer je potrebno dosta više vremena da se odomaće najpre na tržištu novih automobila, a potom i na tržištu gde OtkupAutomobila.rs ima udela. Svakako radujemo se budućim polovnim automobila iz Audija.

Javite nam utiske ako budete imali prilike da isprobate nove generacije Audi automobila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem