U Nemačkoj osmišljeni inovativni ležeći policajci

U nemačkom gradu Hanau predstavljeno je inovativno rešenje za usporavanje saobraćaja na mestima gde je to neophodno. U pitanju su revolucionarni “ležeći policajci” koji koriste naprednu tehnologiju kako bi ograničili brzinu nesavesnih vozača na mestima gde je to najophodnije. 

Znak za ležećeg policajca na putu

Kako izgleda nova varijanta ležećih policajaca

Nova varijanta ležećih “policajaca” se sastoji od nadzorne kamere i hidrauličnog sistema za usporavanje saobraćaja, pošto će se ploča spustiti nekoliko centimetara ukoliko vozač vozi prebrzo tuda i osetiće se udarac.

Ukoliko se ograničenje brzine poštuje, ploča će ostati u ravni sa ulicom i ništa se neće dogoditi, a pre ovog “ležećeg” uvek će stajati saobraćajni znak kojim će vozači biti upozoreni.

Ovo inovativno rešenje moglo bi da pomogne da se obuzdaju nesavesni vozači, odnosno da se efektno “opomenu” svaki put kada voze preko organičenja. 

Otkup polovnih automobila svih vrsta i modela

Ukoliko vi imate neko polovno vozilo koje želite da brzo, lako i povoljno prodate, onda je pravo rešenje da se obratite našoj agenciji za otkup. Dolazimo na lice mesta u rekordnom roku, bilo da je reč o otkupu na teritoriji Beograda ili nekom drugom gradu u Srbiji. Vršimo besplatnu procenu automobila i na osnovu stanja nudimo fer i realnu cenu za vašeg polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem