Penzionerka za volanom F1 (VIDEO)

Rozmari Smit postala je najstarija osoba koja se našla za volanom F1 ikada. Pogledajte video.

penzioner za volanom F1

Kao dokaz da godine nisu prepreka za traženje uzbuđenja, ili da bolidi Formule jedan nisu nikad bili lakši za vožnju, 79 godišnja penzionerka našla se za volanom F1 vozila. Ona je pozvana da provoza F1 bolid sa 800+ konjskih snaga u okviru proslave 40 godišnjice učešća F1 Renault tima u najbržem cirkusu.

Ona je obrnula krug na ,,Paul Ricard” stazi u Francuskoj, dok je aktuelni vozač F1 bolida Renault tima Džojlon Palmer bio njen savetnik.

Pre nego što zamislite svoju baku za volanom jedne od najmoćnijih mašina sa točkovima, treba da znate nešto o Rozmari. Ona je bivši reli vozač sa veoma zanimljivom pričom. Rozmari je po struci krojačica, a jednom prilikom je njena mušterija pozvala da joj bude navigator na reli trci.

To iskustvo joj je bilo veoma privlačno i ubrzo se i sama našla za volanom. Nakon relativno uspešne karijere, otvorila je auto-školu.

,,Vožnja automobila sa 800 KS je stvarno nešto posebno. Kao i mnogi drugi vozači, sanjala sam da nekada vozim ovu mašinu. Kada me je Renault kontaktirao, bila sam oduševljena. Iskustvo je veoma drugačije od vožnje reli automobila na koje sam navikla, ali je svakako neverovatno” rekla je Rozmeri.

Sledeći put kada kupujete polovni automobil, verujemo da ćete dobro razmisliti kada pročitate da je vlasnik bakica od 80 godina. Bogami, i mi ćemo obratiti pažnju pri sledećem otkupu automobila.

Najstariji vozač F1 ikada

Za one vrhunske poznavaoce istorije najbržeg cirkusa, verovatno je poznata činjenica da je najstariji vozač koji se takmičio Luis Širon, čovek po kome je Bugatti Chiron poneo naziv. On je imao 55 godina kada je učestvovao u trci za veliku nagradu Monaka 1955.

Iako su slične kampanje sa starijim ljudima imali i neki drugi brendovi automobila, poput Chrysler (Dodge) i Tojote, nijedna kampanja nije imala ovoliko adrenalina.

Može se slobodno reći da ovaj video daje potpuno novo značenje izrazu ,,Voziš kao baba.”

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem