Drvo umesto pauka za nepropisno parkiranje u Beogradu

Sudbina ili nešto drugo, nepredviđene stvari se događaju. Pre nekoliko dana se nepredviđena stvar dogodila vozaču iz Beograda, koji je na takođe nepredviđen način parkirao sopstveni automobil, tik uz pešački prelaz na Novom Beogradu. Jasno je da parkiranje uz pešački prelaz nije dozvoljeno i povlači određene sankcije, ali ovog puta je univerzum, na malo drugačiji način od ubičajenog, rešio da naplati kaznu od ovog vozača.

Ulica Goce Delčeva na Novom Beogradu je poslužila kao parking za beogradskog vozača. Istina, parkiranje u ovoj ulici nije zabranjeno, ali parkirati auto uz pešački prelaz jeste. Iako biste rekli da je nesavesni vozač imao sreće što ga je pauk ovog puta mimoišao, trebalo bi da znate da ga je izbegao tek toliko da bi ga sačekalo drvo, da bi mu sledila razbijena hauba i da bi auto bio spreman za otkup automobila na kilo.

Naime, izuzetno jak vetar koji je tih dana duvao u Beogradu, a čini se da i dalje ne prestaje, uspeo je da obori jedino drvo koje se nalazilo u ovom delu ulice, baš kao što se i jedino ovaj auto našao tu. Karma ili prosto priroda, auto se nije baš najbolje proveo, a verujemo i da se nesavesni vozač sada kaje za to nepropisno parkiranje. U ovom trenutku vozač bi verovatno više voleo da ga je pauk odvukao na parking, ali šta je tu je, stvari se događaju.

Nesigurno je kolika je vrednost oštećenja na automobilu, ali računajući da su glavni udarac pretrpele šoferšajbna automobila i hauba, popravke koju iziskuju oštećeni automobili na ovakav način, mogu biti veoma visoke. Nekada se dešava da kola završe kao totalno havarisni automobili za koje je otkup havarisanih vozila ili otkup automobila jedino rešenje, kao i čekanje da šlep služba odveze auto.

Da li je ovo puka slučajnost ili neko zaista pokušava da kazni nesavesne vozače, ne znamo, ali je činjenica da nesavesni vozači postoje, da nepropisno parkiranje možete videti svakodnevno, ali i da je moguće da auto otpad postane dom za vaš stari automobil. Budite savesni i razmislite o svojim opcijama kada odlučite da parkirate auto „na dva minuta“ ili duže.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem