Opel povodom proslave 120. rođendana predstavlja novu ediciju postojećih modela

Nemačka kompanija Opel proslaviće naredne godine 120. rođendan, odnosno 120 godina od kada je proizveden prvi automobil u ovoj fabrici. Povodom tog jubileja predstaviće i specijalnu ediciju pod nazivom “120 godina” koja će obuhvatati sve trenutno raspoložive modele, poput Adama, Astre, Karla, Korse, kao i cele sportske SUV porodice – Grendland X, Krosland X, Moka X.

opel

Pored 120 godina proizvodnje automobila, Opel već 120 godina nudi i pregršt inovativnih tehnologija, a ovaj nemački proizvođač ih je učinio dostupnim širokoj grupi korisnika – u skladu sa motom Opela “Budućnost pripada svima”. Naravno, Opel će se potruditi i da obraduje sve one koji požele da voze automobil sa znakom munje na haubi, pa će svi aktuelni modeli biti deo te specijalne edicije.

Šta podrazumeva Opelova specijalna edicija

Ova specijalna edicija nudi veliki broj pogodnosti i unapređenja, a u zavisnosti od modela, uključuje sisteme asistencije kao što su “Park assist” ili tempomat kao standard. Funkcije kao što su grejanje sedišta, grejanje volana i podne obloge od velura povećavaju nivo komfora. Modeli iz edicije “120 godina” postaju upadljivi za oko sa elegantnim aluminijumskim točkovima, elementima od hroma, pragovima na vratima na kojima je ispisano Opel i naravno logom “120 godina”. I sve je ovo dostupno po atraktivnim cenama.

Na taj način “Opel” planira da ponudi mnoštvo najsavremenijih tehnologija zajedno sa novim rešenjima koja se tiču dizajna i komfora u standardnoj opremi po privlačnim uslovima. Takozvane knjige porudžbina za modele iz specijalne edicije “120 godina” su otvorene, a u njih se mogu upisati svi zainteresovani ljubitelji ovog popularnog nemačkog brenda.

Kako navode iz kompanije Opel, automobili nude tehnologije koje kreiraju trendove i funkcije koje su pristupačne za sve grupe kupaca. Edicija “120 godina” kao paket opreme za tako velik broj Opelovih modela, simbolično predstavlja početak rođendanske proslave ove kompanije.

Budućnost Opel kompanije

Prema najavama ove kompanije, četiri vozila će biti elektrifikovana već 2020. godine. Tu spadaju nova Corsa u potpuno električnoj varijanti sa pogonom na baterije, zajedno sa modelom Grandland X PHEV – prvim Opelovim plug-in hibridom. Ovi automobili su integralni sastojci Opelove proizvodne ofanzive. Kompanija će na tržište tokom naredne dve godine izbaciti ukupno 8 novih modela, a već tokom 2024. godine postojaće električna verzija svakog Opelovog modela.

Mi vršimo otkup Opel automobila svih vrsta i tipova po najpovoljnijim cenama.  Kontaktirajte nas kako bi na jako brz način izvršili otkup vašeg automobila po najpovoljnijoj ceni na tržištu, a velika prednost saradnje sa nama jeste što na licu mesta dobijate keš na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem