Promocija sportske verzije modela Opel Corsa GS Line

Poznati nemački proizvođač automobila Opel predstavio je na Sajmu automobila u Frankfurtu i sportsku verziju modela Corsa GS Line. Pored standardne i električne verzije, Opel je posetiocima Sajma pružio uvid u najsporstkiju verziju ovog modela automobila. Naime, nova Corsa u modelu GS line nudi najsnažniji motor u okviru ove serije.

Automobil Opel Corsa crne boje

Karakteristike modela Corsa GS Line

Sportsku verziju modela Opela Corsa GS Line krasi trocilindarski 1.2-litarski turbo-benzinac, ekskluzivno uparen sa 8-brzinskim automatskim menjačem. Ova agregat proizvodi 130 ks i 230 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dok se snaga motora prenosi na prednje točkove. Ovaj model Opela iz mesta do stotke ubrzava za 8,7 sekundi, pre nego što dostigne maksimalnih 208 km/h.

Kako navode u predstavništvu Opela, prema fabričkim podacima, prosečna potrošnja u kombinovanom režimu vožnje je 5,6 L na pređenih 100 kilometara (WLTP standard), dok je deklarisana emisija ugljen-dioksida 128 g/km

Tržišna cena novog modela 

Sportska verzija Opelovog modela Crosa GS Line već se može naručiti u Nemačkoj, po ceni od 19.880 evra, a za te pare se dobija i dvobojna karoserija. Jedna karoserija je u chili-red crvenoj, dok je krov crne boje. Pored dvobojne karoserije, tu su još neki specifični detalji, poput crnih spoljnih retrovizora, sportskih branika, dvostrukog hromiranog izduva, “zatamnjenih” farova i stop svetala, uz specijalne alu felne.

Enterijer automobila krase sportska sedišta prošivena crvenim kontrastnim koncem, kao i crveni ukrasni elementi na komandnoj tabli, dok je volan obložen kožom. Još jedan dodatak predstavljaju i aluminijumske pedale nožnih komandi koje upotpunjuju sportski utisak u samoj kabini

Otkup polovnih Opel Corsa automobila

Ukoliko vi posedujete polovni Opel automobil koji želite da prodate brzo i lako, kontaktirajte nas. Mi vršimo otkup svih polovnih automobila, bez obzira na enterijer, pređenu kilometražu i stanje motora. Izlazimo na teren u roku od 48h, bez obzira na to gde se nalazite u Srbiji. Nakon obavljene inspekcije, postižemo fer i korektnu cenu na obostrano zadovoljstvo, a keš dobijate na ruke. 

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem