Novine kod Dacia Duster modela za 2018. godinu

Potpuno nova Dacia Duster dobija određene novine vezane za nove benzinske turbo modele kao i tehnološke dodatke za 2019. godinu. Dva nova benzinska motora su dodata u ponudu ovog automobila i na taj način znatno proširile ponudu ovog jeftinog SUV modela. Novi 1.3 litarski turbo benzinski motor će razvijati različitu snagu, a zameniće 1.2 litarski motor od 123KS početkom 2019. godine.

Osnovni model turbo benzinskog modela od 1.3 litara će razvijati 128KS i 249Nm obrtnog momenta. Same performanse motora nisu objavljene, ali je sigurno da će biti brži i ekonomičniji od 1.2 litarskog prethodnika. To znači da će do 100 km/h stizati za oko 10 sekundi. Duga varijacija ovog modela će imati istu radnu zapreminu i snagu od 148KS i biće najsnažniji motor ikada postavljen u Dacia Duster automobil. Iako performanse ovog motora takođe nisu objavljene, očekuje se da bude još startniji i žustriji u vožnji.

Oba ova motora će biti moguće izabrati sa 4×2 pogonom kao i 4×4 pogonom. Automobili sa pogonom na dva točka će se jako brzo naći u prodaju, dok će se na 4×4 modele Dustera čekati do sredine 2019. godine. Cene nisu objavljene, ali se očekuje da će 1.3 Tce 130 sa 4×2 pogonom će koštati oko 15.000 eura, dok će sa pogonom od 4×4 iznositi 18.000 eura. Jači model se očekuje da će koštati oko 1000 eura više u odnosu na slabiji.

Takođe, Dacia Duster će uskoro biti dostupan sa novim informativnim sistemom. Navigacijski sistem koji će biti ugrađen imaće i mogućnost povezivanja sa Android telefonima kao i Apple CarPlay sistemom. Ovi ekrani će imati znatno bolji odziv kao i brži pristup meniju. Ipak, cene ovih paketa opreme će biti u sklopu skupljih modela Duster modela.

Takođe, druga generacija Dacia Duster je dostupna sa 1.6 litarskim benzinskim motorom i dizel motorom od 108KS. Cena za osnovni model sa ovim motorom će biti oko 12.000 eura. U zavisnosti od paketa opreme Access, Essential, Comfort i Prestige cene rastu i do 19.000 eura.

Svi Dacia Duster automobili dolaze sa standardnim LED dnevnim svetlima, točkovima od 16 inča, prednjim električnim podizačima stakala, automatskim zaključavanjem, asistentom kočnice u slučaju nezgode i novim airbag sistemom.

Što se tiče izgleda, Duster je doživeo male promene koje će uticati na celokupan utisak automobila i davati potpuno svež izgled ovom automobilu. Tu se nalaze novi bočni paneli, kao i ponuda novih felni.

Ne očekuje se da će osveženi SUV imati 7 sedišta u svojoj ponudi, jer čelinici rumunske kompanije ne smatraju to dobrom odlukom vezanom za prodaju ovog automobila.

Mi vrlo lako i brzo vršimo otkup automobila svih vrsta, pa i starijih modela Dacia Duster SUV-a. Sve što je potrebno je da nas kontaktirate i posao će jako brzo i lako biti obavljen.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem