Najbolji hečbek porodični automobili 2022

Hečbek je definitivno jedna od najpopularnijih vrsta automobila u svetu, pa tako od svog pojavljivanja do danas privlači najveću pažnju. Međutim, nekada je teško napraviti razliku šta je hečbek, a šta ne. 

Škoda oktavia

Stare hečbekove pamtimo kao kompaktne automobile manjih dimenzija, a često i kao jeftine automobile. Međutim, današnji hečbekovi su daleko od malih i jeftinih automobila. Sada oni važe za jaka vozila sa značajno unapređenim performansama u odnosu na nekadašnje vreme.

Mala potrošnja, jak motor, udobna i bezbedna vožnja, moćni izgled automobila je nešto za čim kupci najviše tragaju, a noviji hečbek automobili definitivno mogu da odgovore na ove zahteve.

Hajde da pogledamo koji su to najbolji hečbek porodični automobili u 2022. godini.

Skoda Octavia

Skoda Octavia je idealan porodičan automobil jer pruža sve ono što je potrebno jednoj porodici sa decom – puno prostora kao i udobnost na visokom nivou. Po izgledu nadmašuje sve svoje rivale u pogledu prostora za prtljažnik, pa tako oni koji tragaju za pristupačnom, porodičnom vožnjom sa ogromnim skladišnim prostorom, biće impresionirani onim što ovaj automobil nudi.

Ford Focus

Iako je najnoviji Ford Focus izgubio svoje mesto na vrhu hečbek automobila u odnosu na noviji Mk8 Golf, ipak njegova lakoća upravljanja, kao i sigurna i kontrolisana vožnja, čine ga i dalje jednim od najboljih hečbek automobila.

Veća sloboda prostora, kao i potpuno novi eksterijer dali su ovom automobilu moćan izgled, ono što je sjajno je to što se ovaj automobil može pronaći sa motorom, kako na benzin, tako i na dizel.

Peugeot 308

U poređenju sa svojim prethodnicima, ovaj model automobila zadržao je mnogo toga istog. Novije verzije automobila dolaze u nešto dužoj varijanti sa elegantnijim spoljašnjim izgledom automobila. 

Iako njegova unutrašnjost, odnosno prostor na zadnjem sedištu nije kao u slučaju automobila marke Skoda Octavia, ipak ne može se zanemariti njegov moderan dizajn kao i kvalitet materijala koji čine da se sa pravom nalazi na listi vrhunskih automobila.

Peugeot

Da li ste zainteresovani za prodaju svog automobila?

Ukoliko tragate za novim, boljim automobilom za vas i vašu porodicu i potreban vam je otkup automobila, na pravom ste mestu!

Zadovoljstvo naših mušterija nam je na prvom mestu stoga ćemo uz besplatnu procenu vrednosti automobila i dogovoru sa vama ponuditi najbolju moguću cenu za vaš automobil.

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja i nedoumice.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem